Налаштування

Додаток Deeper автоматично визначить, яка модель ехолота підключена до вашого смартфона/планшета, і відобразить лише доступні для цієї моделі налаштування.

\

Загальні налаштування, доступні для усіх моделей Deeper.

1. Одиниці вимірювання дають змогу змінити одиниці вимірювання глибини і температури. Можна обрати метричну (м,°C), британську (фути,°F) систему або морські сажні (фатоми,°F).
2. Яскравість змінює яскравість дисплея смартфона або планшета.
3. Функція Офлайн карти, за допомогою якої можна завантажити карти для використання без доступу до інтернету. Карти згруповані за регіонами та країнами. Після завантаження карти нею можна користуватися будь-коли, навіть без доступу до мережі.
4. Облікові записи, за допомогою яких можна керувати налаштуваннями особистого облікового запису. Авторизація можлива через облікові записи Facebook або Google+. Зверніть увагу, якщо ви вийдете зі свого облікового запису, несинхронізовані дані будуть видалені.
5. Запуск імітації вмикає або вимикає демо-режим роботи додатка. Він відображає гідроакустичні дані на головному екрані, коли пристрій Deeper не підключений до смартфона чи планшета.

ⓘ Мова (лише для iOS) дозволяє обрати мову додатка серед запропонованих варіантів. Пристрої на базі Android автоматично використовують мову телефона.

Налаштування ехолота: 

1. Опція Управління Deeper дозволяє обрати пристрій Deeper, який ви хочете підключити, якщо ви користувалися кількома або якщо поруч знаходяться інші пристрої Deeper.
2. Режим ехолота дозволяє вибрати один з різних видів лову: Риболовля з берега, Човен, Зимова риболовля, Човник із прикормом, Лише перегляд скану, Лише сканування (без GPS). Це налаштування недоступне для ехолота Deeper START.
3. Опція частоти дозволяє обрати одну з доступних частот роботи. Різні частоти пропонують різні рівні деталізації сканування та кут променя (широкий або вузький). Це налаштування недоступне для ехолота Deeper START.
4. Режим кольору екрана дає змогу обрати найзручнішу палітру кольорів для перегляду гідроакустичних даних відповідно до середовища, умов та часу доби. Поруч із класичною колірною палітрою є ще два варіанти – День і Ніч, які можна використовувати для зручного перегляду гідроакустичних даних при яскравому сонячному світлі (Денний режим) або в умовах недостатнього освітлення (Нічний режим). Це налаштування недоступне для ехолота Deeper START.
5. Вертикальний флешер дає змогу побачити інтенсивність зворотних гідроакустичних сигналів, які отримує ехолот Deeper. Його можна увімкнути і вимкнути. Це налаштування недоступне для ехолота Deeper START.
6. Функцію нічної риболовлі слід вмикати під час риболовлі вночі або в умовах недостатнього освітлення. В ехолоті Deeper START її можна увімкнути відразу, а у моделях Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ та 3.0 спершу необхідно замінити стандартну кришку на кришку для нічної риболовлі Deeper Night Fishing Cover. Режим нічної риболовлі активує миготливе світло, яке видно лише крізь прозору кришку.
7. Функція попередження про глибину вмикає або вимикає звукові сигнали, які спрацьовують, коли ехолот Deeper виявляє глибину дна в межах визначеного діапазону.
8. Функція попередження про рибу вмикає або вимикає звукові сигнали, які спрацьовують, коли ехолот Deeper знаходить рибу.
9. Функція позначення глибини перебування риби вмикає або вимикає показники глибини, які відображаються над іконкою риби. Для точки відліку ви можете обрати або відстань від поверхні, або від дна.

Даний посібник містить посібники користувача для моделей Deeper 3.0, PRO, PRO+ і CHIRP+, а також контакти Служби підтримки.

Додаток (App) показує, яка версія мобільного додатка наразі встановлена. Переконайтеся, що у вас остання версія додатка. Це забезпечує максимальну продуктивність наших виробів.