Як зрозуміти показники на головному екрані

Головний екран відображає гідроакустичні дані, оброблені додатком Deeper. Верхня частина екрана відповідає поверхні води біля ехолота Deeper. Нижня частина екрана показує глибину і дно.

При тлумаченні гідроакустичних даних пам'ятайте, що ехолот Deeper відображає лише те, що знаходиться під ним, і що екран постійно прокручується. Праворуч на екрані відображаються найсвіжіші гідроакустичні дані, при цьому у крайній правій частині відображені показники в реальному часі. Коли надходять нові гідроакустичні дані, попередні дані рухаються ліворуч і екран прокручується.

Посередині екрана внизу завжди можна побачити стан ехолота Deeper:

Зарядка

Ехолот підключений до джерела живлення і акумулятор заряджається.

Підключено і назва ехолота

(напр. Підключено: Deeper PRO B23A)

Ехолот Deeper успішно підключений до мобільного пристрою.

Від'єднано

Зв'язок між ехолотом Deeper і мобільним пристроєм перерваний. Натисніть тут для отримання додаткових інструкцій.

Підключення / Повторне підключення

Ехолот намагається встановити або відновити з'єднання з мобільним пристроєм. Зачекайте кілька секунд, поки пристрої знову не підключаться. Натисніть тут, щоб дізнатися про дії у разі невдалої спроби підключення.

Не у воді

Ваш ехолот знаходиться не у воді. Якщо ви бачите це повідомлення, коли ехолот знаходиться у воді, очистіть датчики води.

Надто мілко або надто глибоко

Ваш ехолот не може отримати точні показники. Найпоширенішою причиною є те, що вода занадто мілка або занадто глибока. Для точного сканування ехолотами Deeper існують вимоги щодо глибини:

Deeper PRO, PRO+

Вузький промінь: мін. глибина – 0,5 м; широкий промінь: мін. глибина – 1,3 м

Макс. глибина для обох променів – 80 м

Deeper CHIRP+

Мін. глибина:
0,15 м вузький CHIRP
0,6 м середній CHIRP
0,8 м широкий CHIRP

Макс. глибина для усіх променів:
100 м 

Deeper START

Мін. глибина – 1,3 м; макс. глибина – 50 м

Deeper 3.0

Вузький промінь: мін. глибина – 0,5 м; широкий промінь: мін. глибина – 1,3 м

Макс. глибина – 40 м

Це повідомлення також може з'явитися, якщо ехолот нахилився під час підтягування чи тролінгу, в результаті чого він не сканує вниз по прямій лінії (детальніше тут). Крім того, воно відображатиметься при скануванні у локалізованих водоймах, наприклад, у ванні чи басейні.

[Deeper назва] (без Підключено)
напр. Deeper PRO B23A

Ехолот і мобільний пристрій з'єднані між собою, але на даний момент ехолот не сканує, оскільки перебуває в режимі сну (економія заряду акумулятора). Щоб знову почати сканування, відключіть режим сну.