Мій обліковий запис Deeper

My Deeper - це особистий кабінет, який дозволить вам отримати максимум від асортименту продуктів і послуг Deeper.

Реєстрація облікового запису абсолютно безкоштовна і є обов'язковою для використання додатку Fish Deeper. Ви не можете використовувати додаток Fish Deeper без облікового запису.

Ось переваги наявності облікового запису в додатку:

  • Ви зможете використовувати унікальні функції мобільного та веб-додатків Fish Deeper
  • Ваш пристрій Deeper Sonar буде прив'язаний до вашого облікового запису. У нещасливому випадку, якщо ваш Deeper Sonar загубиться або буде вкрадений, ми можемо спробувати відстежити ваш пристрій Deeper і, можливо, повернути його.
  • Наявність облікового запису дозволяє синхронізувати батиметричні карти, сканування і точки інтересу з нашими захищеними хмарними сервісами. У разі зміни смартфона або планшета, ви зможете зберегти всі свої дані на новому пристрої.
  • Необмежений хмарний простір для ваших батиметричних карт, сканів та інших даних.

Як створити обліковий запис My Deeper

Ви можете створити обліковий запис у додатку Deeper. Ви можете зареєструватися за допомогою електронної пошти, Google або Facebook. Ви також можете зареєструватися на сторінці My Deeper на нашому сайті (https://deepersonar.com) - дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб налаштувати свій обліковий запис.

Як змінити пароль

Ви можете змінити свій пароль на сторінці My Deeper на нашому сайті (https://deepersonar.com). Натисніть на Мій профіль > Керування акаунтом, і ви знайдете поле Змінити пароль внизу сторінки.

Що робити, якщо ви не отримали електронного листа з підтвердженням або зміною пароля

Після реєстрації або зміни пароля ви маєте отримати лист на електронну пошту. Вам знадобиться цей лист, щоб завершити реєстрацію або зміну пароля. Якщо ви не отримали листа, перевірте папку «Спам» або «Смітник». Якщо ви все ще не можете знайти лист, зверніться до нашої служби підтримки за адресою support@deeper.eu.

Як видалити свій обліковий запис

Якщо ви хочете видалити свій обліковий запис Deeper, перейдіть в додаток Fish Deeper. У меню в лівій частині екрана виберіть «Обліковий запис і угоди» і натисніть «Видалити обліковий запис». Потім авторизуйтесь, використовуючи свої дані для входу або обліковий запис у соціальних мережах (це необхідно з міркувань безпеки).

Видалення акаунта є незворотнім, всі ваші дані будуть видалені разом з ним.