Синхронізація даних

Усі ваші результати сканування, зроблені за допомогою ехолота Deeper, можна зберігати на захищеному хмарному сервері. Це може бути корисним, щоб:

·       Отримати доступ до усіх своїх даний з будь-якого пристрою на базі Android чи iOS через додаток Deeper, використовуючи унікальний логін Deeper.
·       Переглядати дані сканування і карти з будь-якого комп'ютера через Lakebook.
·       Звільнити місце на смартфоні без втрати результатів сканування. Дані зберігаються лише у хмарному сховищі Deeper.
·       Перенести усі свої результати сканування на новий пристрій, наприклад, коли купуєте новий телефон.

Усі ваші нові карти та результати сканування автоматично синхронізуються з нашим хмарним сервером. Однак це не відбувається миттєво і може знадобитися деякий час.

Якщо сеанс містить іконку хмари з галочкою, то він синхронізований. Якщо відображається іконка з контуром хмари, сеанс ще не синхронізований.

Щоб негайно завантажити несинхронізовані сеанси, просто натисніть на іконку у правій частині екрана (хмара зі стрілкою вгору) в режимі "Історія". Перевірте стабільність підключення до інтернету під час синхронізації.

Несинхронізовані дані доступні лише на телефоні, але не на інших пристроях чи Lakebook.

Коли дані синхронізовані, існує більше можливостей їх зберігання. Є два основні варіанти зберігання даних:

Синхронізовані — ці дані зберігаються і на телефоні, і на хмарному сервері. Доступ до них можна отримати через телефон чи будь-який інший пристрій за допомогою додатка Deeper. Карти і результати сканування також можна переглядати на Lakebook.

Віддалені — ці дані зберігаються лише на хмарному сервері. Доступ до них неможливо отримати безпосередньо через додаток Deeper. Якщо хочете переглядати їх на телефоні чи іншому пристрої на базі Android або iOS, необхідно спершу завантажити їх із хмарного сховища за допомогою додатка Deeper. Карти і результати сканувань, які зберігаються як віддалені дані, можна переглядати на онлайн порталі Lakebook.

Згідно заводських налаштувань ваші результати сканування зберігаються як синхронізовані дані. Щоб перенести сеанс у віддалені дані (щоб він не займав місце на телефоні), оберіть іконку видалення, потім оберіть опцію "Видалити лише з додатку".

Іконка видалення з'явиться, якщо затиснути палець на файлі скану (або провести ним ліворуч, якщо у вас пристрій Apple). Результати сканувань, збережені як синхронізовані дані, будуть відображатися у додатку як зазвичай, а віддалені дані відображатимуться лише у вигляді сірого контуру.