Режим підлідної риболовлі (серія PRO та CHIRP+)

Ехолоти Deeper – холодостійкі, вони створені для роботи в зимових умовах (за винятком ехолота Deeper START).

Стандартний екран в режимі підлідної риболовлі відображає традиційний дисплей зимового флешера для спостереження за умовами під льодом. А режим кругової діаграми (вертикальний флешер), відображений праворуч, дозволяє відстежувати рух навіть найменшої приманки або наживки в режимі реального часу.

Розділений екран відображає водночас дисплеї звичайного ехолота та зимового флешера. Відображення даних ехолота Deeper в режимі реального часу дає змогу відстежити все, що відбувається під водою, у тому числі приманку та її рух, а також розташування риби.

Ви також можете увімкнути функцію масштабування, яка знаходиться у детальних налаштуваннях у меню ліворуч.

Функція масштабування дозволяє сфокусуватися на певних об'єктах на вертикальному флешері. Зону масштабування можна збільшувати або зменшувати. Це дає ще кращі можливості відстеження приманки і риби в режимі реального часу. Це надзвичайно точний інструмент, який дає змогу спостерігати, що відбувається під водою, і відповідно реагувати. Помітивши рибу, скористайтеся функцією масштабування, щоб створити найкращі умови для спостереження і привабити рибу приманкою чи наживкою.

Позначення лунок за допомогою GPS. Додаток Deeper записує і зберігає усі лунки, в яких ви рибалили, безпосередньо на карту завдяки функції GPS мітки лунок. Кожне нове місце, на якому ви рибалите, позначається на карті. Також зберігаються усі дані, зібрані ехолотом Deeper з нового місця. У кінцевому результаті ви отримаєте детальний запис про усі лунки, де ви рибалили, і який можна використовувати при наступній риболовлі у цій місцевості (карта доступна в режимі офлайн). Ця функція використовує GPS приймач вашого смартфона чи планшета, тому необхідно, щоб при першому опусканні ехолота Deeper смартфон знаходився якомога ближче до лунки, в якій ви рибалите; через кілька секунд ваше місце розташування визначиться і можна буде забрати телефон.