Стандартний режим. Детальне зображення (CHIRP+)

Дно: налаштування деталізованого зображення дає змогу визначити наскількі твердим чи м'яким є дно. Коли надіслані ехолотом Deeper імпульси відбиваються від дна, зворотний сигнал від твердого дна буде потужнішим, ніж від м'якого.

У денному режимі екрана дно може позначатися жовтим кольором (найтвердіше дно), червоним (середньої твердості) та синім (найм'якіше дно). Дно завжди даватиме найпотужніший зворотний сигнал, тому його колір буде найбільш насиченим. Дно відображатиметься у вигляді безперервної лінії насиченого кольору, яка проходить у нижній частині екрана. 

Другий зворотний сигнал: На екрані додатка ви можете побачити другий зворотний сигнал. Він виникає, коли гідроакустичний сигнал відбивається між дном і поверхнею води. Якщо дно тверде, другий зворотний сигнал буде потужним. Якщо дно м'яке, він буде слабким або взагалі відсутнім.

Іконки риби: Іконки риби представлені у трьох розмірах. Класифікація риби за розміром залежить від багатьох чинників, і вага — лише один із них. Тобто іконки риби не завжди точно відображають її реальний розмір. Якщо ви хочете визначити справжній розмір риби, слід обрати Деталізоване зображення і відключити Іконки риби. З цими налаштуваннями можна досить точно визначити розмір риби, однак спершу може бути важче виявити рибу. Читайте про це детальніше тут.

Поверхня води: Вздовж верхньої частини екрана можна побачити блакитну лінію поверхні води зі скупченням насиченого забарвлення. Це зона відбиття від поверхні, спричинене хвилями або гідроакустичними перешкодами від інших ехолотів на поверхні води. Відбиття від поверхні — це сліпа зона, в якій ехолот не зможе виявити ані рибу, ані підводні об'єкти.

Розмір відбиття залежить від кута променя і частоти. Чим вища частота, тим менша перешкода і глибина, на якій може працювати ехолот.

З вузьким променем (675 кГц) зона відбиття пошириться на глибину до 0,15 м від поверхні води. На цій площі неможливо виявити ні рибу, ні підводні об'єкти. Ехолот Deeper відобразить повідомлення про помилку "Надто мілко або надто глибоко", якщо фактична глибина води менша, ніж 0,15 м.

З середнім променем (290 кГц) зона відбиття пошириться на глибину до 0,6 м. На цій площі неможливо виявити ні рибу, ні підводні об'єкти.

З широким променем (100 кГц) зона відбиття пошириться на глибину до 0,8 м. На цій площі неможливо виявити ні рибу, ні підводні об'єкти.

Водорості: Водорості та рослинність відображаються зеленим кольором.

Косяки риби: Ехолоти Deeper чітко покажуть косяки живця, які відобразяться у вигляді хмар різних форм та розмірів. Точний вигляд залежатиме від кількості риби та швидкості човна під час тролінгу.