Gegevens synchroniseren

Het is mogelijk om een back-up te maken van alle gegevens van uw Deeper op onze beveiligde cloud-server. Dit is handig om:

• Al uw gegevens op een Android- of iOS-apparaat te bekijken via de Deeper App met uw unieke Deeper-inloggegevens.
  • Uw scans en kaarten op elke computer te bekijken via Lakebook.
  • Ruimte op uw smartphone vrij te maken zonder uw scans te verliezen - u kunt uw gegevens ook alleen opslaan op de Deeper-cloud.
  • Al uw gegevens naar een nieuw apparaat te verplaatsen als u bijvoorbeeld een nieuwe telefoon aanschaft.

Alle nieuwe kaarten en scans die u maakt worden automatisch gesynchroniseerd op onze cloud-server, maar dit kan even duren.
Als de sessie een aangevinkt wolkpictogram heeft, zijn de gegevens al gesynchroniseerd. Als u alleen de omtrek van een wolk ziet, zijn de gegevens nog niet gesynchroniseerd.

Om onmiddellijk alle niet-gesynchroniseerde sessies te uploaden, klikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm (een wolk met een pijltje naar boven) als u in de geschiedenismodus bent. Zorg ervoor dat uw telefoon verbonden is met een stabiel internetnetwerk tijdens het synchroniseren.
Niet-gesynchroniseerde gegevens zijn alleen toegankelijk via uw telefoon, niet op andere apparaten of Lakebook.
Nu uw gegevens gesynchroniseerd zijn heeft u meer mogelijkheden om ze op te slaan. U heeft 2 belangrijkste opties om uw gegevens te bewaren:
- Gesynchroniseerd - deze gegevens worden zowel op uw telefoon als onze cloud-server opgeslagen. U heeft toegang via uw mobiele telefoon en elk ander apparaat door gebruik van de Deeper App. Kaarten en scans kunt u ook bekijken via Lakebook. Gesynchroniseerde gegevens zijn toegankelijk op elk apparaat en u kunt kaarten en scans bekijken op Lakebook.
- Op afstand - dit type gegevens worden alleen op onze cloud-server opgeslagen. U kunt deze gegevens niet direct inzien via de Deeper App - als u inzage wilt op uw telefoon of een ander Android- of iOS-apparaat moet u de gegevens eerst downloaden van de cloud via de Deeper App. Kaarten en scans die u als gegevens op afstand hebt opgeslagen kunt u wel bekijken via het webportaal van Lakebook.
Uw scans worden standaard opgeslagen als gesynchroniseerde gegevens. Om een sessie om te zetten in gegevens op afstand, zodat er geen ruimte op uw telefoon gebruikt wordt, selecteert u het pictogram voor verwijderen en kiest u de optie “Alleen van de app verwijderen”. Het pictogram voor verwijderen verschijnt als u een vinger op de scan houdt (of naar links schuift als u een Apple-apparaat gebruikt). Scans die worden bewaard als gesynchroniseerde gegevens verschijnen zoals gebruikelijk in de app. Dit geldt ook voor gegevens op afstand, maar deze zijn grijs omlijnd.