Het hoofdscherm begrijpen

Op het hoofdscherm ziet u de sonargegevens die zijn geïnterpreteerd door de Deeper App. De bovenkant van het scherm komt overeen met het wateroppervlak vlak bij uw Deeper. Aan de onderkant van het scherm ziet u de waterdiepte en bodem.
Onthoud tijdens het interpreteren van de sonargegevens dat de Deeper alleen oppikt wat er zich onder de sonar bevindt, en dat het scherm continu beweegt. Aan de rechterkant van het scherm ziet u de meest recente gegevens, helemaal rechts worden de gegevens van dit moment weergegeven. Terwijl nieuwe sonargegevens worden ontvangen, schuiven de oude gegevens naar links en ziet u de weergave bewegen.
In het midden aan de onderkant van het scherm ziet u altijd de status van uw Deeper:

Opladen

Uw sonar is aangesloten op het stroomnetwerk en de batterij wordt opgeladen.

Verbonden en naam van de sonar
(Bijv. Verbonden: Deeper PRO B23A)

Uw Deeper Sonar is succesvol verbonden met uw mobiele apparaat.

Verbinding verbroken

De verbinding tussen uw Deeper Sonar en uw mobiele apparaat is onderbroken. Klik hier voor meer instructies.

Verbinden/opnieuw verbinden

 

Uw sonar probeert (opnieuw) verbinding te maken met uw mobiele apparaat. Wacht enkele seconden zodat de apparaten verbinding kunnen maken. Als er geen verbinding gemaakt wordt, klikt u hier voor instructies.

Uit het water

Uw sonar is uit het water. Als u dit bericht ziet wanneer uw sonar in het water is, maak dan de watersensoren schoon (instructies hiervoor vindt u hier).

Te ondiep of te diep

Uw sonar kan geen nauwkeurige metingen doen. De meest voorkomende oorzaak hiervoor is dat het water te diep of ondiep is. Deeper Sonars hebben de volgende vereisten met betrekking tot diepte om nauwkeurig te kunnen scannen:
Deeper PRO, PRO+
Smalle stralingsbundel min diepte 2 ft/0,5 m; Brede stralingsbundel min diepte 4,3 ft/1,3 m
Max diepte (beide bundels) 260 ft/80 m
Deeper CHIRP+
Min diepte:
5,9 inch/0,15 m Smalle CHIRP
23,6 inch/0,6 m Middelbrede CHIRP
31,4 inch/0,8 m Brede CHIRP
Max diepte (alle bundels):
328 ft/100 meter 
Deeper START
Min diepte 4,3ft/1,3 m; Max diepte 160 ft/50 m
Deeper 3.0
Smalle stralingsbundel min diepte 2 ft/0,5 m; Brede stralingsbundel min diepte 4,3 ft/1,3 m
Max 130 ft/40 m
Dit bericht kan ook verschijnen als de sonar overhelt terwijl hij binnengehaald wordt of tijdens het slepen, waardoor hij niet recht naar beneden scant (details hier). Het verschijnt ook als u scant in afgesloten water zoals een bad of zwembad.

[Deeper-naam] (zonder Verbonden)
bijv. Deeper PRO B23A

Uw sonar en mobiele apparaat zijn verbonden, maar de sonar scant op dit moment niet want hij is in stand-by-modus (om de batterij te sparen). Om weer te beginnen met scannen, deactiveert u de stand-by-modus.