Deeper account

Een Deeper account is een persoonlijk account waarmee je het meeste uit het aanbod van Deeper producten en diensten kunt halen.

Het registreren van een account is helemaal gratis, en is verplicht om de Fish Deeper app te kunnen gebruiken. Zonder account kun je de Fish Deeper app niet gebruiken.

Dit zijn de voordelen van een in-app account:

• Je kunt gebruik maken van unieke functies van de Fish Deeper mobiele applicatie en webapplicatie
  • Je Deeper Sonar apparaat wordt gekoppeld aan je account. In het onfortuinlijke geval dat je Deeper Sonar wordt vermist of gestolen, kunnen we proberen je Deeper apparaat op te sporen en mogelijk terug te vinden.
  • Met een account kunt u bathymetrische kaarten, scans en interessepunten synchroniseren met onze beveiligde clouddiensten. Als je van smartphone of tablet wisselt, kun je nog steeds al je gegevens op het nieuwe apparaat bewaren.
  • Onbeperkte cloudruimte voor uw bathymetrische kaarten, scans en andere gegevens.

Hoe maak je een Mijn Deeper account aan?

Je kunt een account aanmaken in de Deeper App. Je kunt je registreren met je e-mail, Google of Facebook. Je kunt je ook registreren op de Mijn Deeper pagina op onze website (https://deepersonar.com) - volg de instructies op het scherm om je account aan te maken.

Je wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen op de pagina Mijn Deeper op onze website (https://deepersonar.com). Klik op Mijn profiel > Account beheren en je vindt het vak Wachtwoord wijzigen onderaan de pagina.

Wat moet u doen als u geen verificatiemail of e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen ontvangt?

Wanneer u zich registreert of uw wachtwoord opnieuw instelt, moet u een e-mail ontvangen. Je hebt deze e-mail nodig om je registratie of wachtwoordwijziging te voltooien. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je map met spam/prullenbak. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam op support@deeper.eu.

Je account verwijderen

Als je je Deeper account wilt verwijderen, ga dan naar de Fish Deeper app. Kies in het menu aan de linkerkant van het scherm voor Account & Overeenkomsten en klik op Account verwijderen. Verifieer je vervolgens met je inloggegevens of social media account (dit is nodig om veiligheidsredenen).

ⓘ Het verwijderen van het account is niet ongedaan te maken, al je gegevens worden mee verwijderd.