Hoe stel ik 'Thuispunt' in op de kaart?

Inschakelen: Schakel zowel de boot als de afstandsbediening in.

Plaats in het water: Zorg ervoor dat de Deeper Quest-voerboot in het water wordt geplaatst op de locatie die je als " Thuispunt" wilt aanwijzen.

Controleer de LED van de Autopilot: Controleer of het LED-lampje van de autopilot op de boot groen is, wat aangeeft dat de GPS-verbinding tot stand is gebracht. Dit is cruciaal voor het nauwkeurig markeren van het "Thuispunt" op de kaart.

Bediening op afstand: Gebruik de afstandsbediening om de boot lichtjes vooruit te bewegen.

Controleer op de kaart: Zodra het "Thuispunt" is vastgesteld, kun je de locatie ervan op de kaart verifiëren die in de Fish Deeper app op je smartphone of tablet wordt weergegeven.