Kiinnittäminen rantakalastusta varten

Kun valmistaudut rantakalastukseen Deeperillä, noudata seuraavia vaiheita:

  • Varmista, että yläkansi on ruuvattu tiukasti siten, että ”Water”- ja ”Proof”-merkinnät ovat täysin kohdakkain. Ruuvaa yläkansi paikalleen siten, että käännät sitä vastapäivään, kunnes se kallistuu. Käännä sitä sitten myötäpäivään, kunnes on ruuvattu tiukasti kiinni.
  • Sido kiinnityspultti tiukasti kalastussiimaan.
  • Ruuvaa kiinnityspultti napakasti oikeaan kiinnityskohtaan. Jos kalastat satamalaiturilta tai venelaiturilta, käytä keskimmäistä kiinnityskohtaa. Jos kalastat rannalta, käytä alinta kiinnityskohtaa.

ⓘ Käytä vain yhtä kiinnityspulttia – pakkauslaatikon mukana toimitettu toinen pultti on varapultti. Varmista, että käytät oikeaa kiinnityskohtaa. Jos käytät väärää kiinnityskohtaa, laite saattaa kallistua veteen, mikä vaikuttaa yhteyteen ja kaikuluotaimen lukemien tarkkuuteen.

Ennen kuin heität Deeper-kaikuluotaimen veteen, on hyvin tärkeää varmistaa, että se on kunnolla kiinnitetty siimaan ja vapaan. Aina kun kiinnität Deeper-kaikuluotaimen, muista kiinnittää se oikein ja tarkista seuraavat asiat:

  1. Kulkeeko siima oikein kärkirenkaan läpi?Jos siima on lenkillä tai solmussa, se voi katketa heitettäessä ja kaikuluotain saattaa hävitä.
  2. Käytätkö hyvänlaatuista siimaa, joka ei ole kulunut tai rispaantunut?

Onko siima sidottu tiukasti Deeperin kiinnityspulttiin? Tämä on tärkeää, koska saatat menettää kaikuluotaimen, jos siimaa ei ole sidottu tiukasti.