Lataaminen ja yhdistäminen

Ruuvaa ensi yläkansi auki laitteen avaamiseksi – varmista aina, että laite on kuiva ennen sen avaamista. Yhdistä sitten Deeper-kaikuluotain USB-virtalähteeseen käyttämällä mukana toimitettua kaapelia. Käytä lataukseen vakiomallista älypuhelimen tai tabletin laturia tai yhdistä kaapeli henkilökohtaiseen tietokoneeseen, auton virtalähtöliitäntään tai toisen laitteen USB-lähtöliitäntään.

Kun yhdistät Deeper virtalähteeseen, sen virta kytkeytyy päälle automaattisesti. Oranssi valo vilkkuu tietyin välein sen osoittamiseksi, että laite lataa. Vilkkujen lukumäärä osoittaa akun varaustilan.

• Yksi vilkku tarkoittaa, että lataaminen on juuri aloitettu ja että akku on yhä tyhjä.
  • Kaksi vilkkua tarkoittaa, että akun varaus on 25 %.
  • Kolme vilkkua tarkoittaa, että akun varaus on 50 %.
  • Neljä vilkkua tarkoittaa, että akun varaus on 75 %.
  • Vihreä valo tarkoittaa, että akku on ladattu täyteen.

• Sininen valo osoittaa, että lämpötila on liian kylmä lataamiseen. Litiumioniakkua ei voida ladata alle 3 °C:n / 37,4 °F:n lämpötiloissa. Vie Deeper-kaikuluotain huonelämpötilaan ja jatka lataamista.
  • Punainen valo tarkoittaa, että lataamisessa ilmeni ongelma. Tässä tapauksessa kokeile ensin eri laturilla ja kaapelilla. Jätä seuraavaksi laite lataamaan pidemmäksi aikaa (yli tunti). Jos valo on yhä punainen, ota yhteyttä tukeen.

Kun laite on ladattu, ruuvaa yläkansi takaisin paikalleen. Varmista, että se on suljettu tiukasti siten, että sanat ”Water” ja ”Proof” on tarkalleen kohdistettu.

ⓘ Älä koskaan laita Deeperiä veteen, kun se on liitetty latauskaapeliin. Tämä voi vahingoittaa laitetta, eikä takuu kata mitään vahinkoa. Varmista aina, että yläkansi on suljettu tiukasti ja että ”Water”- ja ”Proof”-merkinnät on kohdistettu tarkalleen ennen kuin laitat Deeper-kaikuluotaimen veteen.
ⓘ Huomaa, että voit muodostaa yhteyden vain yhteen Deeper-kaikuluotaimeen kerrallaan puhelimesta tai tabletista. Deeper-kaikuluotain voi myös muodostaa yhteyden vain yhteen puhelimeen tai tablettiin kerrallaan.