Uisteleminen ja luotaaminen

Kun Deeper-kaikuluotain on asennettu veneeseen, voit luodata tai luoda vedenalaisia topografisia karttoja. Kartta piirtyy veneen liikkuessa. Käytä Deeper-sovelluksen venetilaa (Asetukset > Kaikuluotaimen tila > Venetila), jotta saat jaetun ruudun näkymän luotauksesta ja kartoituksesta. Suosittelemme veneen nopeusrajoitukseksi enintään 5 km/h (2,7 solmua).
ⓘ Kun uistelet Deeper-kaikuluotainta, pidä älypuhelin/tabletti sellaisessa asennossa, jossa se voi helposti poimia kaikuluotaimen signaalin. Jos älypuhelin/tabletti on maassa tai taskussa, yhteys voi katkeilla.