Heittäminen ja luotaaminen

Heitä Deeper apajapaikkaan, jonka haluat luodata (korkeintaan 100 metrin / 330 jalan päähän) ja kelaa se takaisin sisään. Kun kelaat sitä hitaasti takaisin, näet älypuhelimessa tai tabletissa vedenalaisia luotauksia.

ⓘ Kun heität Deeper-kaikuluotaimen veteen ja kelaat sitä sisään, pidä älypuhelin/tabletti sellaisessa asennossa, jossa se voi helposti poimia kaikuluotaimen signaalin. Jos älypuhelin/tabletti on maassa tai taskussa, yhteys voi katkeilla. Suosittelemme käyttämään Deeper-älypuhelimen kiinnikettä vavoille.
Voit Deeper:n avulla myös luoda vedenalaisia topografiakarttoja samalla kun heität. Noudata seuraavia vaiheita:

• Valitse GPS-rantakalastustila (asetus > kaikuluotaimen tila > GPS-rantakalastus).
  • Heitä kaikuluotain lyhyelle etäisyydelle ja odota, että satelliittikuvake muuttuu vilkkuvasta oranssista (etsii) vihreäksi (GPS-yhteys muodostettu).
  • Kun kuvake on vihreä, heitä kaikuluotain apajapaikkaan, jonka haluat kartoittaa, ja kelaa sitä sisään. Deeper-sovelluksen karttaan ilmestyy värikoodattuja syvyystietoja.

ⓘ Huomaa, että saattaa kestää hieman, ennen kuin GPS-järjestelmä poimii sijaintisi etenkin, kun et ole käyttänyt laitetta vähään aikaan. Kun heität laitteen useamman kerran veteen, satelliittikuvake voi vaihtua vihreästä takaisin vilkkuvaksi oranssiksi heittojen välillä. Odota, kunnes kuvake muuttuu jälleen vihreäksi. Punainen satelliittikuvake tarkoittaa, että GPS-signaalia ei ole saatavilla. Tämä voi johtua sääolosuhteista, ympäröivästä maastosta, itse satelliittien konfiguroinnista tai siitä, että Deeper-kaikuluotaimen signaali ei pääse läpi jonkun esteen vuoksi.