Parinmuodostus mobiililaitteen kanssa

Deeper-kaikuluotain kytkeytyy automaattisesti päälle, kun se on vedessä tai se on liitetty virtalähteeseen. Kun se on poissa vedestä tai sitä ei ladata, se sammuu automaattisesti akun käyttöiän säästämiseksi.
Jotta voit käyttää Deeper-kaikuluotainta, sinun on ladattava sovellus sovelluskaupasta tai Google Playsta. Esiin tulee rekisteröintinäyttö, kun käynnistät sovelluksen ensimmäistä kertaa. Vain rekisteröityneet käyttäjät saavat kaikki sovelluksen tarjoamat ominaisuudet.

Parinmuodostus Android-mobiililaitteen kanssa:

• Varmista, että Deeper-kaikuluotain on kytketty päälle (se on joko liitetty virtalähteeseen tai se on vedessä).
  • Avaa Asetukset älypuhelimessa tai tabletissa ja kytke Wi-Fi-yhteys päälle.
  • Etsi Deeper-kaikuluotain Wi-Fi-laitteiden luettelosta ja muodosta siihen laitepari napsauttamalla.
  • Kun sinulta kysytään salasanaa, syötä 12345678
  • Sammuta Smart Network Switch -toiminto (jos saatavilla laitteessa)

Deeper CHIRP+ on nyt yhdistetty mobiililaitteeseen – näyttöön saattaa tulla Internet-yhteys ei ole ehkä saatavilla tai jotakin vastaavaa. Älä huolehdi, tämä on normaalia. Se tarkoittaa vain, että mobiililaitteesi Wi-Fi-yhteyttä käytetään nyt Deeper-kaikuluotainta eikä Internetiä varten.

Deeper CHIRP+:n parinmuodostus iPhonen tai iPadin kanssa
Jos käytät iPhonea tai iPadia, noudata seuraavia vaiheita:

• Varmista, että Deeper-kaikuluotain on kytketty päälle (se on joko liitetty virtalähteeseen tai se on vedessä).
  • Avaa Asetukset mobiililaitteessa, avaa sitten Mobiilitiedot ja varmista, että Wi-Fi-avustaja-toiminto on kytketty pois päältä. Tämä on tärkeää, koska jos tämä toiminto on aktiivinen, yhteys Deeper-kaikuluotaimeen voi katkeilla.
  • Avaa sitten Asetukset mobiililaitteessa, avaa sitten Wi-Fi ja kytke se päälle.
  • Etsi Deeper CHIRP+ saatavilla olevien Wi-Fi-verkkojen luettelosta ja muodosta siihen laitepari napsauttamalla.
  • Kun sinulta kysytään salasanaa, syötä 12345678

Deeper CHIRP+ on nyt yhdistetty iPhoneen tai iPadiin – näyttöön saattaa tulla Internet-yhteys ei ole ehkä saatavilla tai jotakin vastaavaa. Älä huolehdi, tämä on normaalia. Se tarkoittaa vain, että mobiililaitteesi Wi-Fi-yhteyttä käytetään nyt Deeper-kaikuluotainta eikä Internetiä varten.

Voit kokeilla kaikuluotainta kotona, mutta et luultavasti näe kaloja tarkasti

Jos laitat Deeper CHIRP+:n kalasäiliöön, mukiin, kauhaan, kylpyammeeseen tai vastaavaan säiliöön kotona, voit kytkeä laitteen päälle ja muodostaa parin mobiililaitteeseen. Laite ei kuitenkaan hyvin todennäköisesti pysty luotaamaan kunnolla – näet luultavasti vain tyhjän näytön ja tilaviestin: Liian matala tai syvä.
Jos CHIRP+:n asetuksena on Kapea CHIRP (7°), saatat jopa nähdä ”aavekaloja” ja muita kummia lukemia näytöllä.
Tämä on normaalia, koska Deeper-kaikuluotain on tarkoitettu luotaukseen laajoissa avoimissa vesissä, kuten joissa, järvissä ja meressä. Pienissä, matalissa ja suljetuissa vesissä kaikuluotain yrittää luodata, mutta saa liian monta kaikuluotaimen paluupulssia säiliön pohjasta ja seinämistä, eikä pysty näin antamaan tarkkaa lukemaa. Lue lisää kaikuluotaimen toimintatavasta