Istorija ir duomenų sinchronizavimas

Istorijoje galite rasti visus jūsų įrašytus nuskaitymus. Čia galite kaupti neribotą duomenų kiekį. Kiekvieną įrašą galima peržiūrėti nuo pradžios iki pabaigos. Galite pamatyti tikslią nuskaitymo datą ir laiką, gylio ir žuvies simbolius. Bet kurį įrašą taip pat galite pervadinti. Mobiliuosiuose įrenginiuose su Android operacine sistema, spauskite ant dešinėje esančių trijų taškų ir pasirinkite „Redaguoti“. iOS operacinės programėlėje braukite ant sesijos pirštu iš dešinės į kairę ir išsiskleidusiame meniu pasirinkite „Redaguoti“. Įrašykite naują norimą pavadinimą ar komentarą. Tokiu būdu galėsite ir ištrinti nereikalingus įrašus pasirinkdami „Ištrinti.

Duomenų sinchronizavimas

Visas sesijas nuskanuotas Deeper sonaru galima išsaugoti saugiame debesijos (Cloud) serveryje. Kam to reikia:

  • Suteikiama galimybė prie savo duomenų prieiti per Deeper programėlę bet kokiame iOS ar Android prietaise naudojant savo Deeper paskyrą.
  • Savo sesijas ir žemėlapius matysite per bet kokį kompiuterį prisijungę prie Fish Deeper puslapio.
  • Atsilaisvina atminties telefone neprarandant duomenų, sesijas galima ištrinti iš telefono ir jos liks saugomos debesyje.
  • Galimybė savo sesijas išsaugoti net pametus, pakeitus telefoną.

Visos naujos sesijos ir žemėlapiai bus automatiškai susinchronizuoti su debesijos serveriu, bet tai nebūtinai įvyks iš karto.


Norėdami iškarto sinchronizuoti duomenis istorijos lange paspauskite ant ikonėlės ekrano dešiniame viršutiniame kampe (debesis su rodykle). Telefonas turi būti prisijungęs prie interneto tinklo, kad galėtų sinchronizuoti duomenis.


Nesinchronizuoti duomenys bus pasiekiami tik viename telefone ar planšetėje. Jų nematysite nei prisijungę per kitą telefoną nei per Fish Deeper puslapyje.

Kai jūsų duomenys susisinchronizuos galėsite pats nuspręsti kur norite juos saugoti. Galite pasirinkti vieną iš 2 būdų:

-          Susieti – tokio tipo duomenys bus saugomi ir jūsų telefone ir serveryje. Jie gali būti per bet kokį prietaisą kuriame prisijungsite prie savo paskyros Deeper programėlėje. Taip pat sesijas ir žemėlapius matysite ir Fish Deeper puslapyje.

-          Nuotoliniai – tokio tipo duomenys bus saugomi tik serveryje. Jų negalėsite iš karto pasiekti per Deeper programėlę. Norėdami juos matyti programėlėje, atsisiųskite iš serverio paspausdami ant sesijos. Nuotolinius duomenis taip pat matysite Fish Deeper puslapyje.

Standartiškai jūsų duomenys bus saugomi kaip susieti. Kad sesijos taptų nuotolinės ir nebeužimtų atminties jūsų telefone išskleiskite dešinėje esantį meniu (arba braukite į kairę Apple prietaisuose). Pasirinkite šiukšliadėžės ikonėlę ir pasirinkite „Ištrinti tik iš programėlės“. Susietos sesijos programėlėje atrodys įprastai. Nuotolinės bus matomos, bet bus pilkos.