Prisijungimas prie Deeper paskyros

„My Deeper“ yra asmeninė paskyra, kuri jums suteiks patogią prieigą prie „Deeper“ produktų ir paslaugų.

Paskyros sukūrimas yra visiškai nemokamas ir būtinas norint naudotis visomis „Fish Deeper“ programėlės ir tinklapio paslaugomis.

Paskyros turėjimas suteikia šiuos privalumus:

  • Turėsite galimybę naudoti išskirtinėmis mobiliosios programėlės ir tinklapio funkcijomis;
  • Jūsų Deeper sonaras bus susietas su jūsų paskyra. Nelaimės atveju, jei jūsų sonaras bus pamestas ar pavogtas, mes galėsime pabandyti surasti jo buvimo vietą.
  • Paskyros turėjimas suteikia galimybę sinchronizuoti batimetrinius žemėlapius, skenavimo sesijas ir žymas saugiame virtualiame Cloud Tuo atveju, jei pakeisite mobilųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, jūs turėsite prieifa prie savo duomenų naujame įrenginyje.
  • Neribojama Cloud serverio talpa jūsų skenavimo sesijoms saugoti.

 

Prisijungimas prie Deeper paskyros

Programėlėje „Fish Deeper“ galite susikurti paskyrą. Užsiregistruoti galite naudodami el. pašto adresą, „Google“ arba „Facebook“. Taip pat užsiregistruoti galite apsilankę mūsų svetainės (https://deepersonar.com) puslapyje „My Deeper“ – norėdami sukurti paskyrą, vadovaukitės ekrane pateiktomis instrukcijomis.

 

Kaip pasikeisti slaptažodį

Pasikeisti slaptažodį galite apsilankę mūsų svetainės (https://deepersonar.com) puslapyje „My Deeper“. Spustelėkite „Mano profilis“ > „Tvarkyti paskyrą“ ir puslapio apačioje pamatysite lauką „Keisti slaptažodį“.

 

Ką daryti, jei negaunate patvirtinimo arba el. laiško slaptažodžiui iš naujo nustatyti

Užsiregistravę arba nustatę slaptažodį iš naujo turite gauti el. laišką. Šio el. laiško reikės tam, kad galėtumėte baigti registraciją arba pasikeisti slaptažodį. Jei el. laiško negavote, patikrinkite pašto šiukšlių / šiukšlinės aplanką. Jei el. laiško vis tiek nerandate, susisiekite su mūsų pagalbos tarnyba adresu support@deeper.eu

 

Kaip ištrinti paskyrą

Jei „My Deeper“ paskyrą norite ištrinti, eikite į mūsų svetainės (https://deepersonar.com) puslapį „My Deeper“, pasirinkite „Privatumo nustatymai“ ir spustelėkite „Ištrinti mano paskyrą“.

 Ištrynus paskyrą šio veiksmo anuliuoti neįmanoma. Paskyra reikalinga tam, kad galėtumėte naudoti Deeper sonarą.