Kitus programėlės „Fish Deeper“ nustatymus pasiekti galite spustelėję meniu piktogramą viršutiniame kairiajame kampe.

Istorija – istorijos skiltyje saugoma visa jūsų atliktų nuskaitymų informacija. Čia gali būti saugomas neribotas duomenų kiekis. Galima slinkti kiekvienu įrašu – nuo pat pradžios iki pat galo. Taip pat galite matyti tikslią datą ir laiką, kada nuskaitymas buvo atliktas, bei jo trukmę ir naudotą sonaro režimą.

„Offline” žemėlapiai – parinktis, kurią naudojant žemėlapius galima atsisiųsti ir naudoti neprisijungus prie interneto. Žemėlapiai rūšiuojami pagal regioną ir šalį. Atsisiuntę sąraše pateikiamą žemėlapį jį pasiekti galėsite bet kuriuo metu naudodami valties arba kranto režimą, net jei ir nebus interneto ryšio. Svarbu: „Offline” žemėlapiai įsijungia automatiškai, kai naudojate žvejybos nuo kranto ar valties režimą. Po to kai parsisiunčiate žemėlapį, jums nieko po to papildomai nereikia daryti.

Nustatymai – šioje srityje galite pasirinkti laiko formatą (24 / 12 valandų) bei matavimo vienetus: metrus (m, °C), pėdas (ft, °F), jūros sieksnius (ftm, °F), mišrius (fr, °C).

Orai – galite  gauti tikslią informaciją apie orus apie bet kurią pasaulio vietą.

Informacija ir pagalba – čia rasite naudinga informaciją apie programėlę, įvadą, kaip ja naudotis, naudotojo vadovą ir techninės pagalbos kontaktinę informaciją.

Premium – rodo jūsų Fish Deeper Premium paslaugos būseną. Daugiau apie Premium galite sužinoti čia.