Deeper 3.0’s Bluetooth ryšio problemos

Pirmiausia, svarbu prisiminti kad maksimalus ryšio atstumas 40m gali būti pasiektas tik idealiomis sąlygomis ir ne su visais telefonais/planšetėmis (reikalinga stipri wi-fi antena). Blogos oro sąlygos ar netaisyklingas naudojimas taip pat gali sutrumpinti ryšio atstumą.

Pirmiausia patikrinkite ar teisingai laikote telefoną – neuždengiate Bluetooth antenos. Antenos pozicija gali skirtis priklausomai nuo telefono aparato modelio. Nedėkite telefono ant žemės ar į kišenę. Nuimkite telefono dėklą.

Įsitikinkite, kad esate įsidiegę paskutinę programėlės versiją. Jei naudojate naujausią programėlės versiją ir nepavyksta prisijungti prie sonaro, nors anksčiau sėkmingai užmezgėte Bluetooth ryšį, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Ištrinkite Deeper iš telefono Bluetooth įrenginių.
  2. Perkraukite telefoną;
  3. Prijunkite Deeper krautis;
  4. Suporuokite savo telefoną su Deeper iš naujo.

Atsiminkite, kad vienu metu prie Deeper galima prisijungti tik su vienu telefonu. Tai reiškia, kad jeigu sonaras automatiškai prisijungė prie telefono, tuo pačiu metu kituose telefonuose prie jo prisijungti negalėsite. Kad sonaras atsijungtų nuo bet kokio telefono ištraukite jį iš vandens ir palaikykite 5min tada padėkite jį atgal į vandenį ir prisijunkite. Jeigu šie patarimai nepadėjo kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo komandą.