LED indikacija ir baterijos problemos

Jeigu susiduriate su baterijos problemomis, įjunkite sonarą krautis ir atkreipkite dėmesį į LED indikaciją, ji parodys baterijos statusą.

  • Mirksinti oranžinė lemputė reiškia, kad baterija įkraunama ir nėra jokių problemų. Visiškai įkrauti bateriją nuo 0 % iki 100 % užtrunka maždaug 2 valandas.
  • Žalia lemputė reiškia, kad baterija visiškai įkrauta.
  • Mėlyna lemputė reiškia, kad baterijai įkrauti yra per šalta. Ličio baterijos negalima įkrauti esant žemesnei nei 3 °C temperatūrai.
  • Balta šviesa reiškia kad reikia atnaujinti sonaro programine įranga (firmware) . Įsitikinkite, kad esate įsidiegę naujausią Deeper programėlės versiją. Jeigu nesate tikri, užsukite į Google Play Store ar App Store ir patikrinkite ar neatsirado naujesnė versija.

Deeper PRO/CHIRP modeliai: Jei šviečia raudona lemputė arba visai nešviečia, reiškia, kad gali būti problemų su baterija arba įkrovimo kabeliu. Pabandykite kelis kartus įkišti ir ištraukti kabelį, taip pat išbandykite kitą B tipo mikro USB kabelį. Jei problema išlieka, kreipkitės į Deeper klientų aptarnavimo komandą.

Deeper START: greitai mirksinti lemputė arba jos visai nemirksinti, reiškia, kad gali būti problema su baterija arba įkrovimo kabeliu. Dėl tolesnės pagalbos kreipkitės į Deeper klientų aptarnavimo komandą.