Båtmodus (PRO-serien og CHIRP +)

Deeper-ekkolodd kan enkelt monteres på båter, kajakker og gummibåter med den fleksible armmonteringen. Når du fisker i båtmodus, kan du opprette batymetriske kart over fiskeplassene mens du dorger.
Når du bruker båtmodus, kobles Deeper-appen umiddelbart til GPS-en i smarttelefonen eller nettbrettet, og oppretter egendefinerte batymetriske kart i sanntid, som du kan se på venstre side av skjermen. For å sikre at de batymetriske kartene du oppretter i båtmodus er nøyaktige, må du sørge for at Deeper-ekkoloddet er i nærheten av smarttelefonen eller nettbrettet, siden det bruker GPS-modulen derifra.
Batymetriske kart lagres automatisk og kan i ettertid ses i Historikk-delen i appen. De lastes også opp på Lakebook-kontoen.

  1. Slå på Båtmodus (i øverste menylinje i hovedinnstillingsfeltet) for å bruke funksjonen.
  2. Kartleggingsfunksjonen gjør at du umiddelbart kan overvåke bunnkonturdetaljer og dybde, og finne de beste fiskeområdene.
  3. Den hvite linjen på kartet indikerer GPS-posten, mens fargenivået viser dybden og undervannskonturene du kartlegger.
  4. For å få tilgang til poster med ekkoloddskanninger og batymetriske kart, alt med ubegrenset datalagring, gå til historikkfunksjonen som ligger på toppmenylinjen. 

ⓘ Last ned de frakoblede kartene for den beste opplevelsen når du fisker fra båt (du finner dem i Innstillinger-menyen). Hvis du ikke har lastet ned frakoblede kart, vil Deeper-appen bruke mobildata til kartinformasjon, noe som kan føre til tilkoblingsproblemer og mobildataavgifter.
ⓘ Hvis du kommer tilbake til et område du allerede har kartlagt, vil du se de tidligere batymetriske skanningene vist på kartet.
ⓘ Du kan kartlegge et nytt sted eller gå tilbake til de du liker best. Og hvis du dobbeltklikker på et farget område med batymetri på kartet, får du informasjon om dybden på stedet.