Asocierea cu dispozitivul mobil

Sonarul Deeper pornește automat atunci când se află în apă sau este conectat la o sursă de alimentare. Atunci când este scos din apă sau nu este alimentat, acesta se oprește automat pentru a economisi energia acumulatorului.

Pentru a utiliza sonarul Deeper, va trebui să Descărcați aplicația din App Store sau Google Play. Va apărea un ecran de înregistrare de unde puteți rula pentru prima dată aplicația. Numai utilizatorii înregistrați vor beneficia de toate caracteristicile pe care le oferă aplicația.

Asocierea cu un dispozitivul mobil Android:

·       Asigurați-vă că sonarul Deeper este pornit (fie prin conectarea la o sursă de alimentare, fie așezat în apă);
·       Accesați meniul Setări de pe telefon sau tabletă și activați opțiunea Wi-Fi;
·       Găsiți sonarul Deeper în lista cu dispozitive Wi-Fi și faceți clic pe acesta pentru împerechere;
·       Atunci când vi se solicită parola, introduceți 12345678
·       Dezactivați funcția Comutator de rețea Smart (dacă aceasta este disponibilă pe dispozitivul dumneavoastră)


Sonarul Deeper este acum conectat la dispozitivul dvs. mobil - este posibil să observați că opțiunea Internet nu este disponibilă, afișată sau să întâmpinați o situație similară. Nu vă faceți probleme, este o situație normală. Pur și simplu înseamnă că respectiva conexiune Wi-Fi a dispozitivului dumneavoastră este utilizată acum pentru sonarul Deeper și nu pentru Internet.

Împerecherea sonarul Deeper cu un iPhone sau iPad

În cazul în care utilizați un iPhone sau iPad, urmați pașii de mai jos:


·       Asigurați-vă că sonarul Deeper este pornit (fie prin conectarea la o sursă de alimentare, fie așezat în apă);
·       Accesați meniul Setări de pe dispozitivul mobil, apoi accesați Date mobile și asigurați-vă că funcția Asistență Wi-Fi este dezactivată. Acest aspect este important, deoarece atunci când funcția este activă, conexiunea cu sonarul Deeper poate fi instabilă.
·       Apoi, accesați Setări de pe dispozitivul mobil, apoi Wi-Fi și dezactivați-o.
·       Găsiți sonarul Deeper în lista cu rețele Wi-Fi disponibile și faceți clic pe acesta pentru împerechere.
·       Atunci când vi se solicită parola, introduceți 12345678

Sonarul Deeper este acum conectat la iPhone sau iPad - este posibil să observați că opțiunea Internet nu este disponibilă, afișată sau să întâmpinați o situație similară. Nu vă faceți probleme, este o situație normală. Pur și simplu înseamnă că respectiva conexiune Wi-Fi a dispozitivului dumneavoastră este utilizată acum pentru sonarul Deeper și nu pentru Internet.

 

Puteți proba sonarul acasă, dar probabil că nu veți detecta peștii în mod precis

Dacă introduceți sonarul Deeper într-un acvariu cu pești, pahar, găleată, cadă sau recipient similar acasă veți putea să porniți dispozitivul și să îl împerecheați cu dispozitivul mobil. Însă, cel mai probabil dispozitivul nu va putea scana corespunzător - probabil că va fi afișat doar un ecran gol și mesajul de sare: Adâncime prea mică sau prea mare.

Dacă dispozitivul Deeper este setat la cu unghi îngust (7°), este posibil să vedeți chiar pești „falși” sau alte citiri anormale pe ecran.

Acest lucru este normal, sonarul Deeper este conceput pentru scanarea în ape deschise mari, precum râuri, lacuri și mări. În apele mici, cu adâncime mică sau închise, sonarul încearcă să scaneze, dar primește prea multe retururi de sonar dinspre fundul și pereții acvariului și nu poate genera o citire exactă. Citiți mai multe despre Cum funcționează sonarele