Fixarea pentru pescuitul de pe mal

Pentru configurarea sonarului Deeper pentru pescuitul de pe mal, urmați pașii de mai jos:

·       Asigurați-vă că respectivul capac superior este fixat bine prin înșurubare, cu marcajele Rezistent la apă aliniate perfect. Pentru a fixa cu șuruburi capacul superior, rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic până ce coboară, apoi rotiți-l          în sensul acelor de ceasornic până se fixează bine prin înșurubare.
·       Scoateți bulonul de fixare și legați-l în siguranță de firul de pescuit.
·       Acum, înșurubați bulonul de fixare ferm în punctul corect de fixare. Dacă pescuiți de pe un doc sau cheu, utilizați punctul median de fixare. Dacă pescuiți de pe mal, utilizați punctul inferior de fixare.

ⓘ Vă rugăm să utilizați un singur bulon de fixare - al doilea bulon care este livrat în colet este de rezervă. Vă rugăm să vă asigurați că utilizați punctul corect de fixare. Utilizarea punctului greșit de fixare poate duce la înclinarea dispozitivului în apă, fapt ce afectează conectivitatea și precizia citirilor sonar.

Înainte de a lansa sonarul Deeper, este important să vă asigurați că acesta este atașat corect la firul și lanseta dumneavoastră. De fiecare dată când atașați sonarul Deeper, vă rugăm să aveți grijă să îl atașați corect și verificați aceste puncte:

1.       Firul dumneavoastră trece corect prin inelul de vârf (ultimul și cel mai mic inel de ghidaj al lansetei)? Dacă firul prezintă o buclă sau este înnodat aici, firul se poate rupe în momentul lansării și puteți pierde sonarul.
2.       Utilizați un fir de calitate care nu este uzat sau ros?
3.       Firul este ferm legat de bulonul de fixare de pe sonarul Deeper? Acest aspect este important, deoarece sonarul se poate pierde dacă nu este legat corespunzător.