Încărcare și conectare

Mai întâi, deșurubați capacul superior pentru a deschide dispozitivul - vă rugăm să vă asigurați că dispozitivul este uscat înainte de a-l deschide. Acum, conectați sonarul Deeper la o sursă de alimentare USB folosind cablul inclus. Pentru încărcare, vă rugăm să utilizați un încărcător standard de telefon sau tabletă sau să conectați cablul la computerul personal, priza de mașină sau ieșirea USB a altui dispozitiv.

Atunci când conectați Deeper la o sursă de alimentare, acesta pornește automat. Un bec portocaliu va lumina intermitent pentru a indica faptul că dispozitivul se încarcă. Numărul intermitențelor indică starea bateriei.

o   O intermitență indică faptul că încărcarea abia a început, iar acumulatorul este încă descărcat.
o   Două intermitențe indică o încărcare la 25%
o   Trei intermitențe indică o încărcare la 50%
o   Patru intermitențe indică o încărcare la 75%
o   Un bec verde indică faptul că acumulatorul este complet încărcat.

 

·       Un bec albastru indică faptul că temperatura este prea scăzută pentru încărcare. Acumulatorii litiu-ion nu pot fi încărcați la temperaturi de 3°C / 37,4°F. Vă rugăm să aduceți sonarul Deeper la temperatura camerei și să reluați încărcarea.
·       Un bec roșu indică o problemă la încărcare. În acest caz, mai întâi vă rugăm să încercați un încărcător și un cablu diferite. Apoi, vă rugăm să lăsați dispozitivul la încărcat pentru o perioadă mai lungă de timp (peste 1 oră). Dacă becul este încă roșu, vă rugăm să contactați Departamentul de asistență.

 

Odată ce dispozitivul este încărcat, fixați înapoi capacul superior, asigurându-vă că este închis etanș, astfel încât termenii „Rezistent” și „La apă” să se alinieze perfect.

ⓘ Nu introduceți niciodată sonarul Deeper în apă atâta timp cât dispozitivul este conectat la cablul de încărcare. Acest lucru poate deteriora dispozitivul și orice daune și nu va fi acoperit de garanție. Asigurați-vă întotdeauna că respectivul capac superior este închis și că marcajele Rezistent la apă sunt aliniate perfect înainte de a introduce sonarul Deeper în apă.

ⓘ Vă rugăm să observați că puteți conecta câte un sonar Deeper pe rând la telefon sau tabletă. Iar sonarele Deeper pot fi conectate la telefon sau tabletă doar pe rând.