Lansare și scanare

Lansați sonarul Deeper în locul pe care doriți să îl scanați (la o distanță de până la 100 m / 330 ft) și apoi recuperați-l prin mulinare. Pe măsură ce îl recuperați, veți vedea scanări subacvatice afișate pe telefon sau tabletă.

 

ⓘ Atunci când lansați și recuperați sonarul Deeper, păstrați telefonul/tableta într-o poziție care să îi permită captarea facilă a semnalului primit de la sonar. Dacă telefonul / tableta este pe pământ sau în buzunar, este posibil să aveți o conexiune instabilă. Vă recomandăm utilizarea dispozitivului Deeper pentru fixarea telefonului pe lansetă.

 

Cu Deeper puteți, de asemenea, să creați hărți topografice subacvatice în timp ce lansați. Urmați pașii de mai jos:

·       Selectați Modul GPS de pe uscat (setări > mod sonar > GPS de pe uscat).
·       Lansați la o distanță mică și așteptați ca pictograma satelit să se schimbe din portocaliu intermitent (în căutare) în verde (conexiune GPS realizată).
·       Când pictograma este verde, lansați în locul pe care doriți să îl cartografiați și apoi recuperați. Harta din Aplicația Deeper va completa datele de adâncime pe coduri de culoare.

ⓘ Vă rugăm să observați că poate fi necesară o anumită perioadă pentru ca sistemul GPS să vă găsească poziția, în special dacă nu ați folosit dispozitivul recent. După efectuarea mai multor lansări, este posibil ca pictograma satelit să se schimbe din verde înapoi în portocaliu intermitent între lansări. Vă rugăm să așteptați ca pictograma să revină la culoarea verde. O pictogramă satelit roșie indică faptul că semnalul GPS este indisponibil. Acest lucru poate fi cauzat de condițiile meteorologice, caracteristicile ambientale, configurația sateliților în sine sau de obstrucționarea semnalului sonarului Deeper de un anumit element.