Csónakmód (PRO sorozat és CHIRP+)

A rugalmas rögzítővel (Flexible Arm Mount) könnyen rögzítheti a Deeper szonárokat csónakokra, kajakokra vagy vízi járművekre. Amikor Csónakmódban horgászik, vontatás közben batimetrikus térképeket hozhat létre a horgászpontokról.
Csónakmódban használva, a Deeper alkalmazás azonnal csatlakozik az okostelefon vagy tablet GPS jeléhez, és egy egyedi, valós idejű batimetrikus térképet hoz létre, amely a képernyő bal oldalán tekinthető meg. A Csónakmódban létrehozott batimetrikus térkép pontosságának biztosítása érdekében ellenőrizze, hogy a Deeper szonár az okostelefon vagy tablet közvetlen közelében legyen, mivel azok GPS modulját használja.

Az alkalmazés automatikusan menti a batimetrikus térképeket az Előzmények mappába. A térképek feltöltődnek a Lakebook fiókba is.

  1. A funkció használatához kapcsolja be a Csónakmódot (a fő Beállítás mező felső menüsorában).
  2. A feltérképezés funkcióval azonnal részletesen ellenőrizheti a meder kontúrját és mélységét, illetve megtalálhatja a legjobb horgász helyeket.
  3. A térképen fehér vonal jelzi a GPS adatokat, a színskála pedig a mélységet és a víz alatti objektumok kontúrjait mutatja.
  4. A szonár szkennelések és batimetrikus térképek adatait a korlátlan adattárban érheti el a felső menüsoron található Előzmény funkcióval.


ⓘ Ha csónakból horgászik, a legjobb élmény érdekében töltse le az Offline térképeket (a Beállítások menüben keresse a térképeket). Ha nem töltötte le az Offline térképeket, a Deeper alkalmazás mobiladatot használ a térkép információk betöltésére, amely adatforgalommal járhat, és csatlakozási problémákat okozhat.
ⓘ Ha olyan helyen horgászik, ahol járt már korábban, és térképet is készített, a korábbi batimetrikus szkennelések megjelennek a térképen.
ⓘ Új helyeket térképezhet fel, vagy visszatérhet kedvenc helyeire is. Ha a batimetrikus térképen egy színes területre duplán koppint, megjelennek az adott pont mélység adatai.