Lékhorgászat mód (PRO sorozat és CHIRP+)

A Deeper szonárok ellenállnak a hidegnek, és úgy tervezték őket, hogy téli körülmények között is jól teljesítsenek (a Deeper START kivételével).
A Lékhorgászati mód standard képernyője egy hagyományos lékhorgász kapásjelzővel jeleníti meg a víz alatti körülményeket. A jobb oldalon megjelenített Amplitudó mód (függőleges kapásjelző) segítségével még a legkisebb csali vagy csalihal mozgását is nyomon tudja követni.
Az osztott képernyő a Hagyományos Szonárt és a Lékhorgász Kapásjelzőt egy képernyőn jeleníti meg. A Deeper jeleinek valós idejű megjelenítésének köszönhetően minden víz alatti mozgás nyomon követhető, legyen az a csali vagy csalihal mozgása, vagy a halak helyének meghatározása.
A Nagyítás funkció a bal oldali menü részletes beállításaiban kapcsolható be.
A Nagyítás funkcióval ráközelíthet a függőleges kapásjelzőnek köszönhetően látható objektumokra, a nagyított terület pedig akár még tovább nagyítható, illetve kicsinyíthető. Így a csali mozgása és halak keresése még hatékonyabb. Ez egy hihetetlenül pontos eszköz a víz alatti történések nyomonkövetésére és lereagálására. Ha halat észlel, a Nagyítás funkcióval még jobban megfigyelheti, majd a megfelelő csalival vagy csalihallal horogvégre kaphatja .

Lék bejelölése GPS-szel A Deeper alkalmazás egy térképre rögzíti és menti a horgászat során használt lékeket, amelyeket GPS technológiával jelöl meg. Minden új horgász helyszínt és pontot egy-egy új ponttal jelöl meg a térképen. Az adott helyszínen a Deeper által gyűjtött adatokat is eltárolja. Így végül minden lékről részletes adatokat kap, melyeket a következő alkalommal felhasználhat (a térkép offline elérhető). Ez a funkció a telefon vagy tablet GPS jelét használja, így győződjön meg róla, hogy a készülék a lékhez a lehető legközelebb van, amikor először helyezi a vízbe a Deeper-t. Pár másodperccel később az alkalmazás megjelöli a helyet, így a telefont ezután már áthelyezheti.