Зарядка і підключення

Спочатку відкрутіть верхню кришку, щоб відкрити пристрій. Обов'язково переконайтеся, що пристрій сухий, перш ніж відкривати його. Тепер підключіть ваш Deeper до джерела живлення з інтерфейсом USB за допомогою кабелю, що йде у комплекті поставки. Для зарядки використовуйте стандартний зарядний пристрій для смартфона або планшета або підключіть кабель до вашого персонального комп'ютера, або до розетки вашого автомобіля, або до USB розетки іншого пристрою.

Deeper вмикається автоматично при підключенні до джерела живлення. Періодичні спалахи індикатора оранжевого кольору сигналізують про активний процес зарядки. Кількість спалахів вказує на стан заряду батареї.

o   Один спалах — процес зарядки щойно розпочався і батарея ще не заряджена.
o   Два спалахи — заряд на 25%
o   Три спалахи — заряд на 50%
o   Чотири спалахи — заряд на 75%
o   Індикатор зеленого кольору — батарея повністю заряджена.

 

o   Індикатор синього кольору спалахує, коли температура занадто низька для зарядки. Літій-іонний акумулятор можна заряджати при температурі не нижче 3°C. Перенесіть ехолот у приміщення з кімнатною температурою і продовжуйте процес зарядки.
o   Індикатор червоного кольору спалахує, коли має місце проблема з зарядкою. У цьому випадку спочатку спробуйте інший зарядний пристрій і кабель (micro USB type B). Після цього залиште пристрій заряджатися на більш тривалий час (більше 1 години). Якщо індикатор все ще червоний, зверніться у службу підтримки.

 

Як тільки ваш пристрій буде заряджений, прикрутіть верхню кришку і переконайтеся, що вона щільно закрита — мітки «Water» і «Proof» мають співпадати.

 

ⓘ Ніколи не опускайте ехолот у воду, коли він підключений до зарядного кабелю. Це може призвести до пошкодження пристрою і не підлягає гарантійному обслуговуванню. Завжди стежте за тим, щоб верхня кришка була щільно закрита, а мітки «Water» і «Proof» ідеально співпадали, перш ніж занурювати ехолот у воду.

ⓘПам'ятайте, що ви можете підключити свій телефон або планшет лише до одного ехолота. І ваш ехолот Deeper може бути підключеним лише до одного телефону або планшета.