Закидання та сканування

Закидайте Deeper у місця, де потрібно сканувати водойму (дальність прийому до 100 м) та підтягуйте його. У міру того, як ви поволі підтягуєте ехолот, на екрані вашого смартфону чи планшета ви побачите скани підводного рельєфу.

 

ⓘ Коли ви закидаєте і підтягуєте ваш ехолот Deeper, тримайте смартфон/планшет у такому положенні, щоб він міг легко прийняти сигнал від ехолота. Якщо ваш смартфон/планшет знаходиться на землі або в кишені, з'єднання може бути нестабільним. Ми рекомендуємо використовувати тримач для смартфону Deeper Smartphone Mount.

 

За допомогою Deeper ви також можете створювати підводні топографічні карти під час сканування. Дотримуйтесь наступних кроків:

·       Оберіть береговий режим GPS (Налаштування > Режим ехолота > Береговий режим GPS).
·       Закиньте ехолот у воду на коротку відстань (до 10 м) і дочекайтеся, поки індикатор зв'язку з супутниками зміниться з блимаючого оранжевого (пошук зв'язку) на зелений (GPS зв'язок встановлено).
·       Коли індикатор зелений, ви можете починати закидати ехолот і сканувати. Карта у мобільному додатку Deeper заповниться даними глибини з кольоровим кодуванням.

 Зверніть увагу, що системі GPS може знадобитися деякий час, щоб визначити ваше місце розташування, особливо якщо певний проміжок часу ви не користувалися пристроєм. При виконанні серії закидань індикатор стану супутника може змінюватися з зеленого на блимаючий оранжевий. Будь ласка, зачекайте, поки індикатор знову стане зеленим. Червоний індикатор означає, що сигнал GPS недоступний. Це може бути викликано погодними умовами, особливостями навколишнього ландшафту, доступністю самих супутників або тим, що сигнал від вашого ехолота чимось блокується.