Кріплення для риболовлі з берега

Щоб підготувати ехолот до риболовлі з берега, дотримуйтесь наступних інструкцій:

·       Переконайтеся, що верхня кришка щільно прикручена, а мітки «Water» і «Proof» співпадають. Щоб прикрутити верхню кришку, поверніть її проти годинникової стрілки, поки різьба не потрапить у направляючі, потім                    поверніть її за годинниковою стрілкою, поки вона не буде щільно прикручена.
·       Візьміть кріпильний болт і надійно закріпіть його на волосіні.
·       Тепер надійно вкрутіть кріпильний болт у відповідну точку кріплення. Для риболовлі з дока або пірсу використовуйте середню точку кріплення. Для риболовлі з берега використовуйте нижню точку кріплення.

ⓘ Будь ласка, використовуйте лише 1 кріпильний болт. Другий болт, який входить до комплекту ехолота, є запасним. Переконайтеся, що ви використовуєте правильну точку кріплення. Використання неправильної точки кріплення призведе до нахилу пристрою в воді, що вплине на зв'язок і точність показників ехолота.

Перед тим як закинути ехолот, переконайтеся, що він правильно прикріплений до волосіні і вудки. Кожен раз, коли ви прикріплюєте ехолот, простежте за дотриманням наступних пунктів:

1. Чи правильно проходить волосінь через верхнє кільце (останнє і найменше направляюче кільце волосіні на вудці)? Якщо волосінь заплутана, вона може розірватися при закиданні, і ви можете загубити свій ехолот.
2. Чи використовуєте ви якісну, не зношену волосінь?
3. Чи надійно прив'язана волосінь до кріпильного болта на ехолоті? Це важливо, оскільки ви можете загубити ехолот, якщо він не прив'язаний надійно.