Töltés és csatlakoztatás

A készülék kinyitásához csavarja le a felső fedelet - nyitás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a készülék száraz. A kábellel csatlakoztassa a Depeer Sonar-t USB áramforráshoz A töltéshez használjon standard okostelefon vagy tablet töltőt, vagy csatlakoztassa a kábelt személyi számítógépéhez, gépjárműve áramforrásához vagy egy másik készülék USB kimenetéhez.

A Deeper készülék automatikusan bekapcsol, amikor csatlakoztatja az áramforráshoz. A készülék töltését szakaszosan villogó narancssárga fény jelzi. A villanások száma az akkumulátor állapotát jelöli.

  • Egy villanás jelzi, hogy a töltés megkezdődött, és az akkumulátor még le van merülve.
  • Két villanás jelzi az akkumulátor 25%-os töltöttségét
  • Három villanás jelzi az akkumulátor 50%-os töltöttségét
  • Négy villanás jelzi az akkumulátor 75%-os töltöttségét
  • Zöld fény jelzi, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve.

 

  • Kék fény jelzi, ha a hőmérséklet túl alacsony a töltéshez. A lithium-ion akkumulátor nem tölthető, ha a hőmérséklet 3°C / 37.4°F alatt van. Ilyen esetekben szobahőmérsékleten melegítse fel a Deeper Sonar-t, majd folytassa a töltést.
  • Piros fény jelzi, hogy probléma van a töltéssel. Ebben az esetben próbálkozzon másik töltővel és kábellel. Ezután töltse a készüléket hosszabb ideig (több mint 1 órán át). Ha a készülék még mindig pirosan világít, forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Miután a készülék feltöltött, csavarja vissza a fedelet olyan szorosan, hogy a „Water”, valamint „Proof” szavak tökéletesen illeszkedjenek.

ⓘ Csatlakoztatott töltőkábellel soha ne helyezze vízbe a Deeper-t. Ez károsíthatja a készüléket, és a jótállás ilyen meghibásodásra nem terjed ki. Mielőtt a Deeper Sonar-t vízbe helyezi, mindig ellenőrizze a fedél és a Water Proof (vízálló) szavak tökéletes illeszkedését.
ⓘ Ne feledje, hogy telefonjához vagy tabletéhez egyszerre csak egy Deeper Sonar készülék csatlakozhat. És a Deeper Sonar is egyszerre csak egy telefonhoz vagy tablethez tud csatlakozni.