Bedobás és szkennelés

Dobja be a Deeper készüléket oda, ahol szkennelni szeretne (legfeljebb 100 méter (330 láb) távolságra) és csévélje fel. A felcsévélés közben az okostelefonja vagy tablete képernyőjén megjelenik a víz alatti élővilágról készített kép.

 

ⓘ Amikor bedobja és felcsévéli a Deeper szonárt, okostelefonját/tabletét úgy tartsa, hogy az könnyen foghassa a szonár felől érkező jelet. Ha okostelefonja vagy tablete a földön vagy a zsebében van, a kapcsolat instabil lehet. Javasoljuk, hogy használjon horgászbotra rögzíthető Deeper Smartphone Mount rögzítőt.


A Deeper készülékkel dobás közben a víz alatti domborzatról is készíthet felvételt. Kövesse az alábbi lépéseket:

  • Válassza ki a parti GPS módot (Beállítások > Szonár mód > parti GPS).
  • Dobjon közelre, és várjon amíg a műhold ikon villogó narancssárgáról (keresés) zöldre vált (GPS kapcsolat létesítve).
  • Amikor az ikon zöldre vált, dobja be oda, ahol a szkennelést el szeretné végezni, és csévélje fel a zsinórt. A Deeper alkalmazás térképén megjelennek a színkódolt mélység adatok.

ⓘ Kérjük, vegye figyelembe, hogy a GPS rendszernek időre van szüksége a pontos helyzet meghatározásához, főleg, ha a készüléket már huzamosabb ideje nem használta. Ha többször is bedobja, előfordulhat, hogy a dobások között a műhold ikon zöldről visszavált villogó narancsra. Várja meg amíg az ikon ismét zöldre nem vált. A piros műhold ikon azt jelzi, hogy a GPS jel nem elérhető. Ezt okozhatják a kedvezőtlen időjárási körülmények, a domborzat, a műholdak konfigurációja, vagy, ha a Deeper szonár felől érkező jelet valami blokkolja.