Rögzítés parti horgászat esetén

A Deeper parti horgászatra való felkészítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  • Győződjön meg róla, hogy a fedél elég szorosan rá van-e csavarva úgy, hogy a Water Proof feliratok tökéletesen illeszkednek. A fedél visszacsavarásához forgassa az óramutató járásával ellentétes irányba, amíg a helyére nem csúszik, majd forgassa az óramutató járásával megegyező irányba, amíg nem rögzül.
  • Egy rögzítőcsavarral rögzítse a készüléket a horgászzsinórhoz.
  • Csavarja be szorosan a rögzítőcsavart a megfelelő rögzítési pontba. Ha dokkról vagy mólóról horgászik, használja a középső rögzítési pontot. Ha partról horgászik, az alsó rögzítési pontot használja.

ⓘ Csak egy rögzítőcsavart használjon – a dobozban található másik csavar csak tartalék. Győződjön meg róla, hogy megfelelő rögzítési pontot használ. A nem megfelelő rögzítési pont használatával a készülék megdőlhet a vízben, amely befolyásolhatja a csatlakozást és a szonár jelek pontosságát.

A Deeper szonár bedobása előtt nagyon fontos ellenőrizni, hogy a készülék megfelelően van rögzítve a zsinórhoz és a bothoz. A Deeper szonár rögzítésekor mindig ügyeljen a pontos rögzítésre, és győződjön meg az alábbiakról:

  1. A zsinór megfelelően fut át a spiccgyűrűn (a bot utolsó, legkisebb gyűrűje)? Ha a zsinór hurkot alkot vagy csomó keletkezett rajta, dobás közben elszakadhat, és elvesztheti a szonárt.
  2. Jó minőségű zsinórt használ, amely nem kopott vagy elhasznált?

A zsinór erősen van rögzítve a Deeper rögzítőcsavarjához? Ez azért fontos, mert a szonár elveszhet, ha nincs megfelelően rögzítve.