Deeper účet aplikace

Můj Deeper je osobní účet, který vám umožní maximálně využívat nabídku produktů a služeb společnosti Deeper.

Registrace účtu je zcela zdarma a je povinná pro používání aplikace Fish Deeper. Bez účtu nelze aplikaci Fish Deeper používat.

Zde jsou uvedeny výhody, které vám účet v aplikaci přináší:

  • Budete moci využívat jedinečné funkce mobilní a webové aplikace Fish Deeper.
  • Vaše zařízení Deeper Sonar bude propojeno s vaším účtem. V nešťastném případě, že se váš sonar Deeper ztratí nebo vám bude odcizen, můžeme se pokusit vaše zařízení Deeper vystopovat a případně získat zpět.
  • Mít účet vám umožní synchronizovat batymetrické mapy, skeny a body zájmu s našimi zabezpečenými cloudovými službami. V případě, že změníte svůj chytrý telefon nebo tablet, můžete si všechna data ponechat i v novém zařízení.
  • Neomezený cloudový prostor pro vaše batymetrické mapy, skeny a další data.
     

Jak si vytvořit účet My Deeper

Účet si můžete vytvořit v aplikaci Deeper. Registrovat se můžete pomocí e-mailu, Googlu nebo Facebooku. Můžete se také zaregistrovat na stránce My Deeper na našich webových stránkách (https://deepersonar.com) - při nastavení účtu postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak změnit heslo

Heslo si můžete změnit na stránce My Deeper na našich webových stránkách (https://deepersonar.com). Klikněte na My Profile (Můj profil) > Manage Account (Spravovat účet) a ve spodní části stránky najdete pole Change Password (Změnit heslo).

Co dělat, pokud neobdržíte ověřovací e-mail nebo e-mail s žádostí o obnovení hesla?

Po registraci nebo obnovení hesla byste měli obdržet e-mail. Tento e-mail budete potřebovat k dokončení registrace nebo změny hesla. Pokud jste e-mail neobdrželi, zkontrolujte složku nevyžádané pošty/odpadu. Pokud e-mail stále nemůžete najít, kontaktujte náš tým podpory na adrese support@deeper.eu

Jak odstranit svůj účet

Pokud chcete svůj účet Deeper odstranit, přejděte do aplikace Fish Deeper. V nabídce na levé straně obrazovky vyberte možnost Účet a smlouvy a klikněte na možnost Smazat účet. Poté se ověřte svými přihlašovacími údaji nebo účtem na sociální síti (je to nutné z bezpečnostních důvodů).

ⓘ Odstranění účtu je nevratné, všechna vaše data budou smazána spolu s ním.