Ką daryti, jei sonaro rodmenys nesisinchronizuoja?

Nesėkmingos sinchronizacijos atveju galite gauti tokį klaidos pranešimą:

Tokiu atveju susisiekite su mumis ir jums padėsime.

Jei negavote klaidos pranešimo, bet negalite matyti savo skenavimo sesijų Fish Deeper tinklapyje, patikrinkite, ar esate atsinaujinę Fish Deeper pogramėlę iki naujausios versijos.

Taip pat patikrinkite Fish Deeper programėlės Istoriją. Jei Istorijoje esančios sesijos pažymėtos debesies su varnele ikona, vadinasi, sesijos sinchronizavosi. Jei Istorijoje esančios sesijos pažymėtos su perbraukto debesies ikona, vadinasi, sesijos dar nesusinchronizavo. Tam, kad sinchronizuotumėte sesijas, paspauskite ant debesies su rodykle ikonos, esančios dešinėje ekrano pusėje viršuje. Sinchronizuotas sesijas galėsite atidaryti bet kuriame telefone prisijungę prie savo Deeper paskyros Fish Deeper programėlėje arba Fish Deeper tinklapyje. Nesichronizuotas sesijas matysite tik Fish Deeper programėlės Istorijoje.

Jei sesijų nepavyksta sinchronizuoti, įsitikinkite, kad jūsų interneto ryšys stabilus. Jei sinchronizacijos procesas vis tiek nesėkmingas, susisiekite su klientų aptarnavimo skyriumi el. paštu support@deeper.eu.