Ką daryti, jei kraunant sonarą užsidega raudona lemputė? (PRO / PRO+ / CHIRP+)

Raudona lemputė yra vienas iš sonaro gedimų rodiklių. Jei kraunant sonarą užsidega raudona lemputė, reikėtų kreiptis dėl sonaro techninės apžiūros. Prieš tai patikrinkite - galbūt sonaras nesikrauna iš vienos dėl žemiau pateiktų priežasčių.

1. Sugedęs krovimo laidas

Pamėginkite krauti sonarą kitu įkrovikliu, pavyzdžiui, naudokite savo telefono / planšetės krovimo laidą, kad įsitikintumėte, ar problema susijusi su krovimo laidu, ar su pačiu sonaru. Jei kraunant sonarą kitu įkrovikliu, pradeda mirksėti oranžinė lemputė, vadinasi, problema buvo susijusi su įkrovikliu, ir sonaras sėkmingai kraunasi. Deeper sonaras gali būti kraunamas mikro USB B tipo laidu.

2. Naujas sonaras

Raudona lemputė gali užsidegti ir tuo atveju, jei sonaras ilgai gulėjo parduotuvės lentynoje ir nebuvo naudojamas. Jei sonaras ilgą laiką nenaudojamas, tai gadina ličio bateriją. Tačiau pakanka sonarą pilnai įkrauti ir jis turėtų veikti. Jei kraunant sonarą, dega raudona lemputė, pabandykite naudoti kitą įkroviklį – oranžinė ar kitos spalvos, nei raudona, lemputė reiškia, kad krovimas sėkmingas. 

Sonarui nesikraunant, taip pat galite pamėginti ištraukti ir vėl įkišti krovimo laidą.

Jei šie patarimai nepadėjo, susisiekite su klientų aptarnavimo skyriumi el. paštu support@deeper.eu.