Kaip galiu tiksliai pažymėti konkretų tašką, kai skenavimo metu naudojant DQ, ekrane pastebėjau vertingą / įdomų tašką?

Pastebėkite tašką: kai tik ekrane pamatysite įdomų tašką, kurį norite pažymėti, perbraukite sonaro ekrane į kairę – taip įjungsite ekrano atsukimo atgal režimą. Ekranas bus pristabdytas tiksliai dominančioje vietoje, o laivelio piktograma (rodyklė) taip pat nustos judėti (Quest tęs savo misiją be pertraukų).

Išsaugokite tašką: kairiajame apatiniame ekrano kampe spustelėkite piktogramą "Išsaugoti vietą". Pasirinkite išsaugoti vietą (arba Laimikį), kurią norite pažymėti.

Perkelti piktogramą: pasirinkę išsaugoti vietą, perkelkite išsaugotą tašką vaizduojančią piktogramą į laivelio vietą žemėlapyje. Tai užtikrina, kad pažymėtas taškas būtų tiksliai išdėstytas dabartinio laivelio padėties atžvilgiu. Įsitikinkite, kad žemėlapis yra pakankamai priartintas, kad ženklas būtų tiksliai ant laivelio vietos.

Tikrinant skenavimo istoriją: Papildomai, šiuos veiksmus galima atlikti tikrinant skenavimo istoriją. Galite eiti į skenavimo istoriją ir naršyti po ankstesnius skenavimus, bei pažymėti įdomius taškus net po žvejybos sesijos.