Kaip galiu užtikrinti, kad niekada neprarasčiau savo Deeper Quest jaukinimo valties?

a. Deeper Quest turi saugos funkcijas, specialiai sukurtas užkirsti kelią tokioms situacijoms:

Grįžimo į diapazoną funkcionalumas: „Deeper Quest“ sukurtas su grįžimo į diapazoną funkcija, užtikrinančia, kad jei jis nuklys už ryšio diapazono, jis automatiškai grįš į diapazoną. Ši funkcija padeda išlaikyti laivelio kontrolę ir sekimą, net jei jis nukeliauja per toli.

Grįžti į namus, kai išsenka baterija: Be to, „Deeper Quest“ gali pasigirti galimybe automatiškai grįžti į pradinį tašką, kai laivo arba nuotolinio valdymo pulto akumuliatorius išsikrauna 5%. Ši aktyvi funkcija neleidžia laiveliui įstrigti ar pasimesti dėl išsikrovusio akumuliatoriaus.

b. Nepaisant to, rekomenduojame imtis papildomų atsargumo priemonių. Jei naudojate autopiloto funkciją didesniu nei 300 metrų atstumu nuo kranto, labai svarbu įvertinti, ar „Deeper Quest Bait Boat“ bus tiesioginio matomumo zonoje nuo jūsų padėties per visą autopiloto misiją. Nutrūkus ryšiui, laivelis bandys grįžti į poligoną tiesia linija link jūsų. Todėl labai svarbu užtikrinti, kad jo kelyje nebūtų kliūčių.

Prieš pradėdami bet kokią autopiloto misiją, visada įvertinkite tikrąsias aplinkybes. Įsitikinkite, kad autopiloto trajektorijoje virš vandens nėra objektų, tokių kaip salos ar augmenija.

Primygtinai rekomenduojame nenustatyti autopiloto užduočių, jei tarp misijos vietos ir jūsų buvimo vietos vandenyje yra paviršinių objektų, pvz., salų ar augmenijos.

Rekomenduojama nenaudoti „Deeper Quest “ jaukinimo laivelio, jei jo arba nuotolinio valdymo pulto baterijos lygis artėja prie 5%.

Venkite naudoti „Deeper Quest“ jaukinimo laivelį itin sudėtingomis oro sąlygomis, tokiomis kaip smarkus lietus, stiprus vėjas ar didelės bangos. Nors laivelis yra pritaikytas atlaikyti nepalankias sąlygas naudojant antrojo piloto funkciją, labai svarbu būti atsargiems ir vengti nereikalingos rizikos.