Sinhronizējot datus

Mūsu drošajā mākoņa serverī ir iespējams dublēt visus skenētos datus, izmantojot jūsu Deeper. Tas var būt noderīgs:

  • Piekļūstiet visiem saviem datiem jebkurā Android vai iOS ierīcē, izmantojot lietotni Deeper, izmantojot savu unikālo lietotāja vārdu.
  • Skenēto attēlu, kā arī karšu skatīšana no jebkura datora caur Lakebook.
  • Atbrīvojiet vietu viedtālrunī, nezaudējot skenēšanu - datus varat saglabāt tikai Deeper mākonī.
  • Visu esošo skenējumu iegūšana jaunā ierīcē, piemēram, kad jūs pērkat jaunu tālruni.


Visas jūsu veiktās jaunās kartes vai skenētie dati tiks automātiski sinhronizēti ar mūsu mākoņa serveri, taču tas var nenotikt uzreiz.
Ja sesijai ir mākoņa ikona ar atzīmi, tad tā jau ir sinhronizēta. Ja tam ir tikai mākoņa kontūra, tas vēl nav sinhronizēts.

Lai nekavējoties augšupielādētu nesinhronizētas sesijas, vienkārši atrodieties ikonā ekrāna augšējā labajā stūrī (mākonis ar augšupvērstu bultiņu), kad atrodaties vēstures režīmā. Sinhronizācijas laikā pārliecinieties, vai tālrunis ir savienots ar stabilu interneta tīklu.
Nesinhronizētie dati ir pieejami tikai jūsu tālrunī, nevis citās ierīcēs vai Lakebook.


Sinhronizējot datus, jums tagad ir lielāka elastība attiecībā uz to glabāšanu. Jums ir 2 galvenās datu saglabāšanas iespējas:
- Sinhronizēts - šāda veida dati tiek saglabāti gan jūsu tālrunī, gan mūsu mākoņa serverī. Tam var piekļūt, izmantojot tālruni un jebkuru citu ierīci, izmantojot lietotni Deeper. Kartes un skenētos datus var apskatīt arī Lakebook. Sinhronizētajiem datiem var piekļūt jebkurā ierīcē, kartes un skenētus datus var apskatīt Lakebook.
- Attālā - šāda veida dati tiek saglabāti tikai mūsu mākoņa serverī. Tam nevar uzreiz piekļūt, izmantojot lietotni Deeper - ja vēlaties to apskatīt savā tālrunī vai kādā citā Android vai iOS ierīcē, vispirms tas būs jālejupielādē no mākoņa, izmantojot lietotni Deeper. Kartes un skenētos datus, kas saglabāti kā attālie dati, joprojām var apskatīt Lakebook tīmekļa portālā.
Jūsu skenētie dati pēc noklusējuma tiks saglabāti kā sinhronizēti dati. Lai pārveidotu sesiju par attālinātiem datiem, kas nozīmē, ka tā neaizņems vietu jūsu tālrunī, vienkārši atlasiet dzēšanas ikonu un pēc tam izvēlieties opciju “Dzēst tikai no lietotnes”. Dzēšanas ikona parādīsies, ja nospiedīsit pirkstu uz skenēšanas (vai slīdiet to pa kreisi, ja izmantojat Apple ierīci). Skenētie dati, kas saglabāti kā sinhronizēti dati, lietotnē parādīsies kā parasti, turpretī attālie dati joprojām būs redzami, bet tikai kā pelēka kontūra.