Galvenā ekrāna izpratne

Galvenajā ekrānā tiek parādīti hidrolokatoru dati, kurus ir interpretējusi lietotne Deeper. Ekrāna augšdaļa atbilst jūsu Deeper ūdens virsmai. Ekrāna apakšā redzams ūdens dziļums un grunts.
Interpretējot hidrolokatoru datus, atcerieties, ka Deeper uztver tikai to, kas atrodas zem tā, un ka ekrāns nepārtraukti iet uz priekšu. Ekrāna labajā pusē tiek parādīti jaunākie hidrolokatoru dati, un labās malas attēlo rādījumus šobrīd. Kad tiek saņemti jauni sonāra dati, vecāki dati tiek pārvietoti pa kreisi un displejs iet uz priekšu.
Ekrāna vidū apakšā jūs vienmēr redzēsiet sava Deeper statusu:

Lādējās

Jūsu sonārs ir pieslēgts pie strāvas avota un lādējās.

Savienots un sonāra nosaukums
T.i. Savienots: Deeper PRO B23A

Jūsu Deeper ir veiksmīgi savienots ar viedtālruni vai planšeti.

Atvienots

Ir pārtraukts savienojums starp jūsu Deeper sonāru un mobilo ierīci. Noklikšķiniet šeit, lai iegūtu papildu instrukcijas.

Savienošana / atkārtota savienošana

Jūsu sonārs mēģina izveidot vai atjaunot savienojumu ar jūsu mobilo ierīci. Lūdzu, uzgaidiet vairākas sekundes, līdz ierīces atkal izveido savienojumu. Noklikšķiniet šeit, lai iegūtu norādījumus par to, kā rīkoties, ja viņi nesavienojas.

Ārpus ūdens

Jūsu hidrolokatoru ierīce ir ārpus ūdens. Ja redzat, ka šis ziņojums tiek parādīts, kad sonārs atrodas ūdenī, lūdzu, iztīriet ūdens sensorus (instrukcijas par to izdarīšanu var atrast šeit).

Par Seklu vai dziļu

Jūsu sonārs nevar iegūt precīzu nolasījumu. Visbiežākais iemesls tam ir tas, ka ūdens ir pārāk sekls vai pārāk dziļš. Deeper sonāriem ir dziļuma prasības precīzai skenēšanai:

Deeper PRO, PRO+
Šaurs stars minimālais dziļums 2ft / 0,5m; Minimālais platā staru dziļums 4.3m / 1.3m
Maksimālais dziļums abiem stariem 260 pēdas / 80 metri

Deeper CHIRP+
Min. dziļums:
5.9 collas / 0.15 metri Narrow CHIRP
23.6 collas / 0.6 metri Medium CHIRP
31.4 collas / 0.8 metri Wide CHIRP
Maksimālis dziļums visiem stariem
328 pēdas / 100 metri

Deeper START
Minimālais dziļums 4.3 pēdas / 1.3 metri; Maks. Dziļums 160 pēdas / 50 metri

Deeper 3.0
Narrow Beam minimālais dziļums 2 pēdas / 0.5 metri; Wide stara minimālais dziļums ir 4.3 pēdas / 1.3 metri
Maksimālais dziļums ir 130 pēdas / 40 metri

Šis ziņojums var parādīties arī tad, ja hidrolokatoru noliec, kad to ietin vai velcē, kā rezultātā tas neskenē taisni uz leju (sīkāka informācija šeit). Tas tiks parādīts arī tad, ja skenējat slēgtos ūdeņos, piemēram, vannās vai peldbaseinos. 

(Deeper nosaukums)(Nesavienots)
t.i. Deeper PRO B23A

Jūsu sonārs un mobilā ierīce ir savienoti, bet sonārs pašlaik neveic skenēšanu, jo tas ir miega režīmā (akumulatora taupīšana). Lai atkal sāktu skenēšanu, deaktivizējiet miega režīmu.