Mobiilseadmega seadistamine

Deeper sonar lülitub automaatselt sisse, kui see on vees või ühendatud toiteallikaga. Kui Deeper on veest välja võetud või ei ole laadimisel, lülitub ta aku säästmiseks automaatselt välja.
Deeper sonari kasutamiseks peate alla laadima rakenduse App Store või Google Play'st. Rakenduse esmakordsel käivitamisel näete registreerimise akent. Ainult registreeritud kasutajad saavad rakendust täielikult kasutada."

Androidi seadmega seadistamine:

  • Veenduge, et teie Deeper Sonar on sisse lülitatud (kas ühendatud vooluallikaga või asetatud vette);
  • Avage oma nutitelefoni või tahvelarvuti seaded ja lülitage sisse Wi-Fi;
  • Leidke oma Deeper sonar Wi-Fi seadmete loendist ja klõpsake selle paaristamiseks;
  • Kui teilt küsitakse parooli, sisestage 12345678
  • Lülitage Smart Network Switch funktsioon välja (kui see on teie seadmes saadaval)

Teie Deeper on nüüd teie mobiilseadmega ühendatud - võib-olla ei pruugi Internet kuvada või midagi sarnast. Ärge muretsege, see on normaalne. See tähendab lihtsalt seda, et teie mobiilsideseadme Wi-Fi-ühendust kasutatakse nüüd teie Deeper sonaril, mitte interneti saamiseks.

Deeper seadistamine iPhone'i või iPadiga
Kui kasutate iPhone'i või iPadi toimige järgmiselt:

  • Veenduge, et teie Deeper Sonar on sisse lülitatud (kas ühendatud vooluallikaga või vete asetatud);
  • Avage oma mobiilseadme sätted, seejärel avage Mobile Data ja veenduge, et Wi-Fi Assist funktsioon on välja lülitatud. See on oluline, sest kui see funktsioon on aktiivne, võib ühendus Deeper sonariga olla ebastabiilne.
  • Seejärel avage oma mobiilseadmes Seaded ja seejärel Wi-Fi ning lülitage see sisse.
  • Leidke oma Deeper olemasolevate Wi-Fi võrkude loendist ja klõpsake selle paaristamiseks.
  • Kui teilt küsitakse parooli, sisestage 12345678

Teie Deeper on nüüd ühendatud teie iPhone'i või iPadiga - võib-olla ei pruugi Internet kuvada või midagi sarnast. Ärge muretsege, see on normaalne. See tähendab lihtsalt seda, et teie mobiilsideseadme Wi-Fi-ühendust kasutatakse nüüd teie Deeper sonaril, mitte interneti loomiseks.

Saate proovida oma sonarit kodus, kuid tõenäoliselt ei näe te täpselt kalasi

Kui panete oma Deeper akvaariumisse, tassi, ämbrisse, vanni või muusse sarnasesse konteinerisse kodus, saate seadme sisse lülitada ja siduda selle oma mobiilseadmega. Kuid tõenäoliselt ei saa seade korralikult skaneerida - näete ilmselt tühja ekraani ja olekuteate: Liiga madal või liiga sügav.
Kui teie Deeper on seatud kitsa (7 °) lainenurgaga, võite ekraanil näha isegi „kummitus“ kalu ja muid imelikke nähtusi.
See on normaalne, Deeper sonar on mõeldud skannimiseks laialdaselt avatud vetes, näiteks jõgedes, järvedes ja merel. Väikestes, madalates ja suletud vetes püüab sonar skaneerida, kuid saab liiga palju kiirte põrkumist akvaariumi põhjast ja seintest ning ei saa täpset lugemist teha. Loe lähemalt sellest, kuidas Sonar töötab.