Kinnitamine kaldalt püügiks

Deeperiga kaldalalt kalastamise seadistamiseks toimige järgmiselt:

  • Veenduge, et pealmine kate on tihedalt kinni keeratud, nii et veekindlad märgid oleksid täiesti joondatud. Ülemine katte kruvimiseks keerake seda vastupäeva, kuni see langeb, seejärel keerake seda päripäeva, kuni see on tihedalt kinni keeratud.
  • Võtke kinnituspolt ja siduge see kindlalt oma tamiili või nööri külge
  • Keerake kinnituspolt kindlalt õigesse kinnituspunkti. Kui te püüate sillalt või muulilt, kasutage keskmist kinnituspunkti. Kui kalastate kaldalt, kasutage alumist kinnituspunkti.

Ⓘ Kasutage ainult ühte kinnituskruvi - teine ​​polt, mis kastis on, on varuks. Veenduge, et kasutate õiget kinnituspunkti. Vale kinnituspunkti kasutamine põhjustab seadme kallutamise vees, mõjutades ühenduvust ja sonari näitude täpsust.

Enne oma Deeper sonari heitmist on väga oluline tagada, et see oleks õigesti kinnitatud teie tamiili või nööri ning ridva külge. Iga kord, kui kinnitate oma Deeperi, palun kinnitage see õigesti ja kontrollige järgmisi punkte:

  1. Kas teie tamiil või nöör jookseb ilusti poolilt maha? Kui tamiilil või nööril on sees pusad või sõlmed, võib liin jooksmise ajal puruneda ja te võite oma sonarist ilma jääda."
  2. Kas kasutate kvaliteetset tamiili või nööri, mis ei ole kulunud või kahjustatud?
  3. Kas liin on tihedalt kinnitatud Deeperi kinnituspoldiga? See on oluline, sest te võite sonarist ilma jääda, kui see ei ole kindlalt kinnitatud.