Jääpüügirežiim (PRO seeria ja CHIRP)

Deeper sonarid on külmakindlad ja valmistatud töötama talvetingimustes (see ei kehti Deeper START'i) kohta.
Jääpüügirežiimil on traditsiooniline jääpüügi flasher ekraanil jääolude jälgimiseks. Ja paremal pool kuvatav amplituudi ulatus (vertikaalne flasher) võimaldab teil jälgida reaalajas isegi väikseima peibutise või sööda liikumist.
Jaotatud ekraanil kuvatakse nii regulaarne sonar kui ka Ice Fishing Flasher. Sinu Deeper'ist edastatud andmeid reaalajas on võimalik jälgida igat veealust liikumist, sealhulgas sinu landi- või söödaliikumist ja iga kala asukohta.
Soovi korral saate sisse lülitada ka suumifunktsiooni, mis asub vasakpoolses menüüs üksikasjalikes sätetes.
Suumi funktsioon võimaldab teil teravustada vertikaalse vilkuriga konkreetsetele objektidele ja saate suumitud ala suurendada või vähendada. See annab teile veelgi parema reaalajas peibutamise ja kala jälgimise. See on äärmiselt täpne tööriist veealuse tegevuse jälgimiseks ja sellele reageerimiseks. Kui märkate kala, kasutage vaatluse maksimeerimiseks suumi funktsiooni, siis suunake see oma peibutise või söödaga.

GPS Ice Hole Marking.Rakendus Deeper salvestab ja salvestab kõik teie kalastatavad jääaugud otse kaardile funktsiooniga GPS Ice Hole Marking. Iga uue asukoha kohta, mida kalastate, märgitakse teie kaardile uus koht. Samuti salvestatakse kõik andmed, mille Deeper selles asukohas üles võtab. Nii et te lõpetate üksikasjaliku kirje iga teie püütud augu kohta, mida saate uuesti kasutada järgmine kord, kui te sellel järvel püüate (kaart on saadaval ühenduseta). See funktsioon kasutab telefoni või tahvelarvuti GPS-i, seega veenduge, et seade oleks võimalikult lähedal jääaugule, millel te püüate, kui panete Deeper'i esimest korda vette; paari sekundi pärast märgitakse teie asukoht ja saate telefoni ära viia.