Standardrežiim. Üksikasjalik pilditöötlus (CHIRP+)

Põhi: kui seade on seadistatud üksikasjalikule vaatele, aitab Deeper teil kindlaks teha, kas põhi on kõva või pehme. Kui teie Deeperi saadetud sonari pulsid peegelduvad alumises osas, annab kõva põhi tugevama signaali kui pehme põhi.
Päevaekraani värvirežiimi kasutades kuvab põhi nii: Kollane (kõige kõvem põhi), punane (keskmine) ja sinine (kõige pehmem põhi).Põhi annab alati iga objekti tugevaima signaali, mistõttu on sellel kõige intensiivsem värv. Põhi on näidatud pideva, intensiivselt värvilise joonena, mis jookseb ekraani all.
Kahekordne sonari peegeldus: võite näha ka teist sonari peegeldust: see tekib siis, kui sonari signaal põrkub vee põhja ja pinna vahel ning jälle tagasi. Kõvad põhjad näitavad tugevat teist tagasitulekut, samas kui pehmed põhjad näitavad väga nõrku või puuduvad need üldse.
Kala ikoon: kala ikoonid kuvatakse kolme erineva suurusega. Kala liigitus suuruse järgi sõltub paljudest parameetritest, kusjuures kaal on ainult üks neist. See tähendab, et kala ikoonid ei kajasta alati kalade tegelikku suurust. Kui soovite täpsemalt hinnata kalade tegelikku suurust, tuleb valida üksikasjalik pildi kuvamine ja kala ikoonid eemaldama. Nende seadistustega saab kalade suurust täpsemalt hinnata, kuigi kala identifitseerimine võib algul olla raskem. Lisateavet selle teema kohta leiate siit.

Vee pind: ekraani ülaosas näete sinise veepinna ja intensiivsete värvidega rida. See ala on pinna korralagedus, mis võib olla tingitud lainetest või muudest teguridest mis võivad häirida sonari tööd vee pinnal. Pinna korralagedus on pime tsoon, kus sonar ei tuvasta kalu ega veealuseid objekte.
Pinna segaduse pikkus sõltub kasutatavast kiirenurgast ja sagedusest. Mida kõrgem on sagedus - seda väiksem on pinna segadus ja seda vähem sügavust vajab Deeper töötamiseks.
Kitsal kiirel (675 kHz) on pinnakatteala, mis ulatub vee pinnast 0,15 meetrit (0,5 jalga) allapoole . Selles piirkonnas ei tuvastata kala ega veealuseid objekte. Deeper sonar kuvab veateate „liiga madal või liiga sügav”, kui vee tegelik sügavus on väiksem kui 0,15 m (0,5 jalga).
Keskmisel kiirel (290 kHz) on pinnakatteala 0,6 m (2 jalga) allpool ega tuvasta selles piirkonnas kalu ega veealuseid objekte.
Lai kiir (100 kHz) on pinnakatteala 0,8 m (2,6 jalga) allpool ega tuvasta selles piirkonnas kalu ega veealuseid objekte.
Taimestik: Taimestik kuvatakse ekraanil rohelisena.