Deeper ryšio stiprintuvas

Kaip pasiekti didžiausią galimą atstumą naudojant Deeper ryšio stiprintuvą?

1. Lėtai traukite Deeper sonarą atgal. Jei traukiant jis panirsta po vandeniu, ryšys gali nutrūkti. 2. Jei naudojate sonarą su masalo valtimi, geriau naudoti Deeper sonarui skirtą laikiklį masalo valčiai. 3. Nelaikykite išmaniojo telefono ant žemės. Užtikrinti geram ryšiui, naudokite išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio trikojį, taip pat Deeper ryšio stiprintuvo priedėlį. Įsitikinkite, kad ryšio stiprintuvas yra vertikalioje padėtyje, o jo nugarėlė nukreipta į Deeper sonarą. 4. Pas...

Kokie Deeper sonarų modeliai suderinami su Deeper ryšio stiprintuvu? Kokie išmanieji telefonai ir (arba) planšetiniai kompiuteriai suderinami Deeper ryšio stiprintuvu?

Visi Deeper sonarų modeliai gali būti naudojami su ryšio stiprintuvu, išskyrus Deeper 3.0. Išmaniuosiuose telefonuose arba planšetiniuose kompiuteriuose turi būti įdiegta bent Android 8 / iOS 14 operacinės sistemos versija, kad jie būtų suderinami su ryšio stiprintuvu.

Ar galiu naudoti Deeper ryšio stiprintuvą su daugiau nei vienu Deeper sonaru vienu metu?

Ne. Tačiau galite suporuoti tiek Deeper sonarų, kiek norite, bet negalite jų naudoti su ryšio stiprintuvu vienu metu. Vienu metu galima naudoti tik vieną Deeper sonarą.

Ar galiu naudoti Deeper ryšio stiprintuvą, norėdamas padidinti kito įrenginio Wi-Fi ryšio diapazoną?

Deeper ryšio stiprintuvą galima naudoti tik su Deeper sonaru. Jo negalima naudoti su kitais Wi-Fi ryšį skleidžiančiais įrenginiais.

Kokio dydžio sriegis yra ant Deeper ryšio stiprintuvo varžto angos?

Sriegio dydis yra UNC 1/4 20. Deeper ryšio stiprintuvą galima montuoti ant daugumos trikojų.

Kokio didžiausio atstumo galiu tikėtis, kai Deeper sonaras naudojamas kartu su ryšio stiprintuvu?

Esant geroms oro sąlygoms, naudojant Deeper ryšio stiprintuvą (kai jis ir išmanusis telefonas pritvirtintas prie trikojo) ir Deeper sonaro laikiklį jaukinimo laiveliui galima pasiekti tokius rezultatus: CHIRP+ 2 stabilus ryšys iki 220 m PRO+/CHIRP+/PRO+2 stabilus ryšys iki 200 m