Sonari seadetele pääseb juurde, kui klõpsate paremas vasakus nurgas hammasratta ikoonile. See avab menüü koos kõikide teie Deeperi sonari mudeli jaoks saada olevate seadetega. Võite menüü igal ajal sulgeda, libistades seda paremale.

Kalapüügirežiim – võimaldab valida erinevate sonarirežiimide vahel: Kaldapüük, Paat, Jääpüük, Söödapaat, Näita ainult skaneeringuid, Ainult skanneeri (ilma GPSita). See seade pole Deeper START jaoks saadaval.

Sonari kuva– liikuge puhta (Raw) ja põhivaate (Basic) vahel. Raw sonarikuva näitab detailset sonarit, ilma filtriteta. Basic sonari kuva filtreerib teabehulga välja ja näitab ainult põhiandmeid – põhja struktuuri, sügavust, kalu. Deeper START versioonil on Basic sonari kuva vaikimisi aktiveeritud.

Kiire nurk – liikuge oma Deeperi sonari kiirenurkade vahel. See seadistus ei ole Deeper START jaoks kättesaadav.

Tundlikkus kontrollib, kui palju detaili teie nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanil kuvatakse ja see reguleerib kõikide sonarisageduste tundlikkust. Tundlikkuse suurendamine kuvab rohkem sonari tagastusi väikestelt söödakaladelt ja vees olevatelt rusudelt. Töötades väga selges vees või suurematel sügavustel, annab suurendatud tundlikkus lisaks nõrgemaid, võimalikult huvipakkuvaid tagastusi. Tundlikkuse vähendamine eemaldab virvendused, mis mõnikord mudases vees esinevad. Kui tundlikkus seatakse liiga madalaks, ei pruugi nutitelefoni ekraan kuvada just palju sonari tagastusi, mis kalad võiksid olla. See seadistus ei ole Deeper START jaoks kättesaadav.

Näita kala ikoone – lülitab sisse/välja spetsiaalsed algoritmid, mis tõlgendavad ekraanil kala sümboleid.

Kala suurus – kui kala ikoonid on aktiveeritud, saate valida, millise suurusega kala näidatakse (suur/keskmine/väike). Saate valida, millist suurust näidata, kui kohandate liugurit. Kui valite L/M/S, näidatakse 3 suurust, L/M näitab ainult suuri ja keskmise suurusega kalu, L seadistus näitab ainult suuri kalu. See funktsioon toimib ainult juhul, kui kala ikoonid on aktiveeritud.

Näita sügavust – aktiveerib või deaktiveerib sügavuse näidud, mis kuvatakse kala ikoonidest üleval- või allpool. Saate valida kauguse pinnast kalani (kala ikoonil on üles suunatud nool) või kauguse põhjast kalani (kala ikoonil on alla suunatud nool). See funktsioon toimib ainult juhul, kui kala ikoonid on aktiveeritud.

Kala alarm – aktiveerige kala alarm, mis annab kala tuvastamisel helialarmi. See funktsioon toimib ainult juhul, kui kala ikoonid on aktiveeritud.

Ekraani värvi režiim võimaldab valida kõige mugavama värvipaleti oma sonari andmete vaatamiseks, mis põhinevad keskkonnal, tingimustel ja kellaajal. Klassikalise värvipaleti kõrval on veel kaks valikut - päev ja öö -, mida saab kasutada oma sonari lugemiste parimateks vaatamiseks heledates päikesepaistetes tingimustes (päevarežiim) või vähese valguse tingimustes (öine režiim). See seadistus ei ole Deeper START jaoks kättesaadav.

Öine kalapüügi funktsioon tuleks sisse lülitada, kui kalastatakse öösel või vähese valgusega tingimustes. Deeper START abil saab selle kohe aktiveerida, samas kui Deeper PRO, PRO, CHIRP ja 3.0 mudelite puhul tuleb standardkate esmalt asendada Deeper Night Fishing kattega. Ööpüügirežiim aktiveerib vilkuva tule, mis on nähtav ainult läbipaistva katte kaudu.