Andmete sünkroniseerimine

Kõik skannimised mida sa oma Deeperiga teed on võimalik salvestada meie turvatud pilveserverisse. See võib abiks olla juhtudel, kui:

  • Saad ligipääsu oma andmetele läbi mis tahes androidi või IOS seadme. Kasutades oma unikaalset Deeperi sisselogimise kontot.
    LAKEBOOK - Järveraamat
  • Vabastades ruumi nutitelefonil ilma oma skaneeringuid kaotamata. Lihtsalt salvesta oma skaneeringud Deeperi serverisse.
  • Saada kõik oma olemasolevad skanneeringud uuele seadmele, näiteks kui ostad uue telefoni.


Kõik uued kaardid või skanneeringud, mida te teete, sünkroniseeritakse meie pilveserverisse automaatselt, kuid see ei pruugi koheselt juhtuda.
Kui sessioonil on pilve ikoon koos linnukesega, siis on see juba sünkroonis. Kui sellel on vaid pilvejoonistus, siis seda ei ole veel sünkroniseeritud.

Et kohe kõik sünkroniseerimata seansid üles laadida, lihtsalt vajuta pilve ikooni ekraani paremal (ikoon ülessuunatud noolega), samalajal olles ajalooreziimis. Palun jälgige, et teie telefon oleks sünkroniseerimisel ühendatud stabiilse internetivõrguga.

Kui teie andmed on sünkroniseeritud, on teil nüüd rohkem paindlikkust, kuidas seda säilitada. Sul on kaks peamist võimalust, kuidas oma andmeid hoida:
Sünkroonitud - seda tüüpi andmed salvestatakse nii telefoni kui ka meie pilveserverisse. Sellele pääseb juurde telefoni ja mis tahes muu seadme kaudu, kasutades rakendust Deeper. Kaarte ja skaneeringuid saab vaadata ka Lakebookis. Sünkroonitud andmed on juurdepääsetavad mis tahes seadmes ning kaarte ja skannimisi saab vaadata Lakebook.
Teie skannimised salvestatakse vaikimisi sünkroonitud andmetena. Seansi teisendamiseks kaugandmeteks, mis tähendab, et see ei võta telefonis ruumi, valige lihtsalt kustutusikoon, seejärel valige suvand „Kustuta ainult rakendusest”. Kustutusikoon kuvatakse, kui hoiate sõrme skannimisel (või libistage see Apple'i seadme kasutamisel vasakule). Sünkroonitud andmetena salvestatud skannimised kuvatakse rakenduses tavalisena, kuid kaugandmed kuvatakse endiselt, kuid ainult halli üldjoonistusega.