Pritvirtinimas žvejybai nuo kranto

Šie žingsniai padės pasiruošti žvejybai nuo kranto su Deeper:

  • Prieš dėdami į vandenį visada įsitikinkite, kad viršutinis dangtelis yra tvirtai užsuktas ir Water Proof žymos yra sulygiuotos.
  • Pritvirtinimo varžtą saugiai pririškite prie valo.
  • Tvirtai prisukite varžtą prie atitinkamos Deeper sonaro tvirtinimo angos. Žvejodami nuo liepto ar aukšto kranto naudokite vidurinę tvirtinimo angą, žvejodami nuo kranto naudokite apatinę.

ⓘ Naudokite tik 1 tvirtinimo varžtą – antras varžtas dėžutėje yra atsarginis. Įsitikinkite kad varžtą įsukote į teisingą angą. Jeigu varžtą pritvirtinsite neteisingoje vietoje prietaisas vandenyje pakryps ir tai turės neigiamos įtakos ryšio stabilumui ir sonaro duomenų tikslumui.

Prieš užmesdami Deeper sonarą labai svarbu kad įsitikintumėte, kad jis teisingai pritvirtintas prie valo ir prie meškerės.  Kiekvieną kartą tvirtindamas Deeper sonarą būkite atsargus ir patikrinkite šiuos punktus:

  1. Ar jūsų valas teisingai pravertas per paskutinį, mažiausią meškerės žiedą? Jeigu toje vietoje valas yra susipynęs ar matosi mazgelių, jis užmetant gali nutrūkti ir jūs rizikuojate pamesti savo sonarą.
  2. Ar naudojate geros kokybės valą, ar jis nėra nunaudotas ar nuspuręs?
  3. Ar valas tvirtai pririštas prie Deeper tvirtinimo varžto ? Tai labai svarbu norint nepamesti sonaro užmetimo metu.