Užmeskite savo Deeper į norimą vietą ( ne toliau kaip už 100 m) ir iš lėto traukite jį atgal. Lėtai traukdami savo programėlės ekrane matysite sonaro siunčiamus povandeninius skanavimus.

 

 Užmesdami ir traukdami Deeper sonarą telefoną/planšetę laikykite tokioje pozicijoje, kad būtų lengva pagauti jūsų sonaro siunčiamą signalą. Jeigu telefonas/planšetė bus padėta ant žemės ar kišenėje, ryšys bus nestabilus.  Rekomenduojame naudoti Smartphone Mount.

  • Pasirinkite kranto GPS režimą („Nuostatos“ > „Kranto GPS“).
  • Užmeskite nedideliu atstumu ir palaukite, kol palydovo būsena iš „Ieškoma GPS“ pasikeis į „Rasta GPS“
  • Būsenai pasikeitus į „Rasta GPS“, užmeskite į norimą kartografuoti vieną ir vyniokite valą. Programėlės „Deeper“ žemėlapis bus užpildytas užkoduotų spalvų gylio duomenimis.

ⓘ Atminkite, kad kol GPS sistema nustatys jūsų padėtį, gali praeiti šiek tiek laiko, ypač jei įrenginio kurį laiką nenaudojote. Atliekant keletą metimų gali būti, kad tarp metimų GPS būsena vėl bus pakeista į „Ieškoma GPS“. Palaukite, kol būsena vėl taps „Rasta GPS“. Jei būsena ilgą laiką nepakinta į „Rasta GPS“, taip gali nutikti dėl oro sąlygų, aplinkinio kraštovaizdžio, pačių palydovų konfigūracijos arba tuo atveju, jei jūsų sonaro „Deeper“ signalui sklisti trukdo kitas objektas.