Fish Deeper tinklapis

Ar galiu Fish Deeper tinklapyje dalintis savo skenavimo duomenimis su kitais Deeper vartotojais?

Taip, galite dalintis savo sukurtais batimetriniais žemėlapiais su kitais vartotojais Fish Deeper tinklapyje arba sukurtus žemėlapius atsispausdinti. Paspaudus ant žemėlapio funkcijos „dalintis“ susikurs atskira nuoroda, kuria pasidalinę, pasidalinsite ir savo žemėlapiu. Turėkite omenyje, kad kol kas įmanoma dalintis tik batimetriniais žemėlapiais, bet ne skenavimo sesijomis.

Ar galiu matyti savo skenavimo sesijas Fish Deeper tinklapyje?

Fish Deeper tinklapis leidžia jums atsidaryti savo skenavimo sesijas ant bet kokio kompiuterio. Jums tereikia atsidaryti Fish Deeper tinklapį https://maps.fishdeeper.com ir prisijungti prie jo naudojant savo Deeper paskyros duomenis. Jei skenavimo sesijos buvo sukurtos naudojant Standartinį režimą, Fish Deeper tinklapyje matysite tik skenavimo sesijas, tačiau nematysite batimetrinio žemėlapio. Jei skenavimo sesijos buvo sukurtos naudojant Kranto GPS arba Valties režimą, Fish Deeper tinklapyje ...

Ką daryti, jei pamiršau slaptažodį?

Prie Fish Deeper tinklapio galite prisijungti naudodami savo Deeper paskyros prisijungimo duomenis (tuos pačius, kuriuos naudojate jungdamiesi prie Fish Deeper programėlės). Papildoma registracija nereikalinga. Jei pamiršote slaptažodį, atsidarykite Fish Deeper tinklapį (https://maps.fishdeeper.com/lt-lt), įveskite savo el. pašto adresą, slaptažodį ir paspauskite Prisijungti. Tuomet atsiras Pamiršote slaptažodį laukelis, ant kurio paspaudę gausite el. laišką su slaptažodžio atkūrimo nuoroda.

Kaip iš Fish Deeper tinklapio ištrinti skenavimo sesijas ir žemėlapius?

Norėdami ištrinti skenavimo sesijas ar žemėlapius iš Fish Deeper tinklapio, paspauskite ant pasirinktos sesijos, ant trijų taškelių meniu ir pasirinkite Ištrinti. Norėdami ištrinti visą batimetrinį žemėlapį, turite ištrinti visas su tuo žemėlapiu susietas sesijas. Turėkite omenyje, kad iš Fish Deeper tinklapio sesijos ištrinamos negrįžtamai.

Kaip apskaičiuoti atstumą tarp objektų Fish Deeper tinklapyje?

Fish Deeper tinklapyje galite paprastai apskaičiuoti atstumą tarp pasirinktų vietų žemėlapyje. Jei prie Fish Deeper tinklapio prisijungėte įrenginyje, kuriame įjungtas GPS, galėsite apskaičiuoti atstumą nuo savo buvimo vietos iki žemėlapyje pasirinkto taško. Norėdami apskaičiuoti atstumą, pasirinkite liniuotės simbolį, esantį ekrano dešinėje pusėje. Tuomet ant žemėlapio pasirinkite pradžios atskaitos tašką, nuo kurio norite matuoti atstumą, šis taškas bus pažymėtas balta spalva: Vėliau žem...

Ar galiu atsidaryti Fish Deeper tinklapį savo telefone / planšetėje?

Fish Deeper tinklapis yra internetinis tinklapis, kuriame laikomos jūsų skenavimo sesijos ir žemėlapiai: https://maps.fishdeeper.com/lt-lt Fish Deeper tinklapį galite atsidaryti ne tik kompiuteryje, bet ir telefone ar planšetėje. Turėkite omenyje, kad Fish Deeper tinklapio funkcionavimo kokybė priklauso nuo įrenginio. Geriau veiks ant kompiuterio ir naujesnių telefonų, planšečių, prasčiau ant senų prietaisų.